BAL Derbisini Kale kazandı...

SPOR 28.01.2019 - 19:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

BAL Derbisini Kale kazandı...

SERİNHİSARSPOR: 0 - KALE BELEDİYESPOR: 1   Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in 15.haftası’nda Denizli derbisinde Serinhisarspor ile Kale Belediyespor takımları karşı karşıya geldi.Derbiyi 1-0 sonuçla Kale Belediyespor kazandı.     Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta ilimizi temsil eden takımlardan Serinhisarspor sahasında Kale Belediyespor’u konuk etti.Müthiş bir maça sahne olan karşılaşmada gülen taraf 1-0’lık skorla Kale Belediyespor oldu. Kale Belediyespor’a galibiyeti getiren gol maçın 21.dakikasında Selman Yıldırım’dan geldi.     İlk yarıda ev sahibi Serinhisarspor’a göre üstün bir futbol ortaya koyan Kale Belediyespor, maçın 21.dakikasında kendilerine 3 puanı getiren golü buldu. Ceza yayı dışından araya atılan topa hareketlenen Selman, çaprazdan düzgün vurdu. (0-1)   Bu golden sonra da baskılı oyununu sürdüren Kale Belediyespor, son vuruşlarda yetersiz kaldı ve ilk yarı 1-0 Kale Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.     İkinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen eline alan Serinhisarspor, kanatlardan yapılan ortalarla tehlikeli pozisyonlar üretmeye çalışsa da bu ataklarda herhangi bir sonuca varamadı. Maçın 69.dakikasında Beytullah’ın oyuna girmesiyle birlikte ön tarafta daha fazla hareketlilik kazanan Serinhisarspor’un 1 golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, Abdullah Çetin’in bir şutunu savunma çizgiden çıkardı. Serinhisarspor son dakikalardaki baskısını sonuca ulaştıramayınca maç Kale Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.     Maç sonunda Murat Candan’a büyük tepki gösteren Serinhisarspor taraftarı, Kale Belediyespor soyunma odasına taşlı saldırıda bulundu ancak emniyet güçlerinin yerinde müdahalesi ile olaylar fazla büyümeden son buldu.   Bu skorla Serinhisarspor 19 puanda kalarak 15.hafta sonu itibariyle 7.sırada kendine yer bulurken, puanını 15’e yükselten Kale Belediyespor 11.sırada yer aldı.  

SERİNHİSARSPOR: 0 - KALE BELEDİYESPOR: 1

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in 15.haftası’nda Denizli derbisinde Serinhisarspor ile Kale Belediyespor takımları karşı karşıya geldi.Derbiyi 1-0 sonuçla Kale Belediyespor kazandı.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta ilimizi temsil eden takımlardan Serinhisarspor sahasında Kale Belediyespor’u konuk etti.Müthiş bir maça sahne olan karşılaşmada gülen taraf 1-0’lık skorla Kale Belediyespor oldu. Kale Belediyespor’a galibiyeti getiren gol maçın 21.dakikasında Selman Yıldırım’dan geldi.

 

 

İlk yarıda ev sahibi Serinhisarspor’a göre üstün bir futbol ortaya koyan Kale Belediyespor, maçın 21.dakikasında kendilerine 3 puanı getiren golü buldu. Ceza yayı dışından araya atılan topa hareketlenen Selman, çaprazdan düzgün vurdu. (0-1)

 

Bu golden sonra da baskılı oyununu sürdüren Kale Belediyespor, son vuruşlarda yetersiz kaldı ve ilk yarı 1-0 Kale Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

İkinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen eline alan Serinhisarspor, kanatlardan yapılan ortalarla tehlikeli pozisyonlar üretmeye çalışsa da bu ataklarda herhangi bir sonuca varamadı. Maçın 69.dakikasında Beytullah’ın oyuna girmesiyle birlikte ön tarafta daha fazla hareketlilik kazanan Serinhisarspor’un 1 golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, Abdullah Çetin’in bir şutunu savunma çizgiden çıkardı. Serinhisarspor son dakikalardaki baskısını sonuca ulaştıramayınca maç Kale Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

Maç sonunda Murat Candan’a büyük tepki gösteren Serinhisarspor taraftarı, Kale Belediyespor soyunma odasına taşlı saldırıda bulundu ancak emniyet güçlerinin yerinde müdahalesi ile olaylar fazla büyümeden son buldu.

 

Bu skorla Serinhisarspor 19 puanda kalarak 15.hafta sonu itibariyle 7.sırada kendine yer bulurken, puanını 15’e yükselten Kale Belediyespor 11.sırada yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.