Bal hırsızları polisten kaçamadı!

ASAYİŞ 12.04.2018 - 13:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bal hırsızları polisten kaçamadı!

Denizli’de bal hırsızlığı olayın karışan 2 kişi ile balları satın alan bir kişi yakalandı. Şüpheli şahıslar emniyetteki ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi.   Denizli’de 6 Nisan 2018 tarihinde, Saraylar Mahallesinde meydana gelen 40 kg bal çalınması olayı ile ilgili güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler şüpheli iki kişiyi tespit etti.  Şüpheli iki şahıs M.Ç. ve M.Ş. ile balları satın alan şüpheli M.Ç. , Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Hırsızlık olayından çalınan 40 kg bal bulunarak sahibine teslim edildi. Yakalanan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Denizli’de bal hırsızlığı olayın karışan 2 kişi ile balları satın alan bir kişi yakalandı. Şüpheli şahıslar emniyetteki ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi.

 

Denizli’de 6 Nisan 2018 tarihinde, Saraylar Mahallesinde meydana gelen 40 kg bal çalınması olayı ile ilgili güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler şüpheli iki kişiyi tespit etti.  Şüpheli iki şahıs M.Ç. ve M.Ş. ile balları satın alan şüpheli M.Ç. , Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Hırsızlık olayından çalınan 40 kg bal bulunarak sahibine teslim edildi. Yakalanan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.