Balıkesirspor Deplasman Masrafları Erhan Yulcu'dan

SPOR 12.11.2018 - 12:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Balıkesirspor Deplasman Masrafları Erhan Yulcu'dan

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında Denizlispor deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor karşılaşmasının deplasman masraflarını Emirhan Tekstil sahibi Erhan Yulcu karşılayacak.   Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın ricasını kırmayarak deplasman masraflarını karşılanayı kabul eden Erhan Yulcu, "Takımın bu başarılı gidişatı için sizleri tebrik  ediyorum. Sevinciniz tüm şehrin sevinci oldu. Bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirerek Balıkesirspor deplasmanı masraflarını karşılamayı kabul ettik" dedi.   Kulübe maddi ve manevi destekte bulunan işadamlarına teşekkür eden Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Ali Çetin gibi vizyon sahibi olan bir başkana, vizyon sahibi hocaya ve hedefi olan bir takıma sahibiz. Bu durumda şehrin bize destek çıkması bizler için çok önemli. Balıkesirspor deplasman masraflarını karşılamayı kabul eden Erhan Yulcu'ya  yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.   Kulübe maddi desteklerin devam ettiğini belirten Başkan Yardımcımız Taner Atilla,  ismini vermek istemeyen bir işadamının bu hafta içinde Denizlispor Kulübü'ne  75 bin TL bağışta bulunacağını dile getirdi.

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında Denizlispor deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor karşılaşmasının deplasman masraflarını Emirhan Tekstil sahibi Erhan Yulcu karşılayacak.

 

Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın ricasını kırmayarak deplasman masraflarını karşılanayı kabul eden Erhan Yulcu, "Takımın bu başarılı gidişatı için sizleri tebrik  ediyorum. Sevinciniz tüm şehrin sevinci oldu. Bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirerek Balıkesirspor deplasmanı masraflarını karşılamayı kabul ettik" dedi.

 

Kulübe maddi ve manevi destekte bulunan işadamlarına teşekkür eden Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Ali Çetin gibi vizyon sahibi olan bir başkana, vizyon sahibi hocaya ve hedefi olan bir takıma sahibiz. Bu durumda şehrin bize destek çıkması bizler için çok önemli. Balıkesirspor deplasman masraflarını karşılamayı kabul eden Erhan Yulcu'ya  yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Kulübe maddi desteklerin devam ettiğini belirten Başkan Yardımcımız Taner Atilla,  ismini vermek istemeyen bir işadamının bu hafta içinde Denizlispor Kulübü'ne  75 bin TL bağışta bulunacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.