Banklar sökülünce yatarak dinlendi

DENİZLİ 20.03.2020 - 15:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Banklar sökülünce yatarak dinlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, korona virüsü kapsamında alınan tedbirler nedeniyle vatandaşlar oturmasın diye kaldırdığı bankların bulunduğu Bayramyeri Meydanında ilginç görüntü yaşandı.

Denizli’nin Bayramyeri Meydanı’nda kalabalık şekilde oturulmasının ardından korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların oturmaması için banklar dün Büyükşehir Belediyesi tarafından sökülmüştü. Ancak bugün objektiflere yansıyan bu görüntü insanları hem tedirgin hem de tebessüm ettirdi.   Bayramyeri Meydanı’nda korona virüsüne ilişkin alınan tedbirleri ve uyarıları yaşlılar pek dikkate almadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise çareyi bankları sökmekte buldu. Evlerinde sıkılan vatandaşlar her gün buraya gelerek vakit geçiriyor. Virüse ilişkin alınan tedbirler doğrultusunda evlerde kalınması yönünde ki uyarılara aldırış etmeyen yaşlı vatandaşlar normal günlerde olduğu gibi meydanda ki banklarda oturmaya devam etti. Korona virüsünün yaşlı insanlarda ölüm ile sonuçlanması ve kalabalık alanda birçok yaşlının oturması, virüsün yayılmasını arttırabilir olması üzerine belediye ekipleri yeni bir tedbir aldı. Vatandaşlarının oturmaması için meydana konulan banklar geçici olarak sökülerek kaldırıldı.   Dün bankların sökülmesine rağmen bazı yaşlı vatandaşlar meydana gelmeyi ihmal etmedi. Objektiflere yansıyan bu görüntüde ise bir yaşlı vatandaşın yayılır vaziyette yatarak bölgede bulunması görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü vatandaşları hem tedirgin etti hem de tebessüm ettirdi. Bazı vatandaşlar duruma tepki göstererek böyle bir ciddi konuda duyarlı olunması gerektiği, kendisini düşünmüyorsa başkalarını düşünmesi gerektiğini söylerken bazıları da oturmayın dediler yatmayın demediler ki şeklinde yorumlar yaparak tebessüm ettiler.  
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, korona virüsü kapsamında alınan tedbirler nedeniyle vatandaşlar oturmasın diye kaldırdığı bankların bulunduğu Bayramyeri Meydanında ilginç görüntü yaşandı.

Denizli’nin Bayramyeri Meydanı’nda kalabalık şekilde oturulmasının ardından korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların oturmaması için banklar dün Büyükşehir Belediyesi tarafından sökülmüştü. Ancak bugün objektiflere yansıyan bu görüntü insanları hem tedirgin hem de tebessüm ettirdi.

 

Bayramyeri Meydanı’nda korona virüsüne ilişkin alınan tedbirleri ve uyarıları yaşlılar pek dikkate almadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise çareyi bankları sökmekte buldu. Evlerinde sıkılan vatandaşlar her gün buraya gelerek vakit geçiriyor. Virüse ilişkin alınan tedbirler doğrultusunda evlerde kalınması yönünde ki uyarılara aldırış etmeyen yaşlı vatandaşlar normal günlerde olduğu gibi meydanda ki banklarda oturmaya devam etti. Korona virüsünün yaşlı insanlarda ölüm ile sonuçlanması ve kalabalık alanda birçok yaşlının oturması, virüsün yayılmasını arttırabilir olması üzerine belediye ekipleri yeni bir tedbir aldı. Vatandaşlarının oturmaması için meydana konulan banklar geçici olarak sökülerek kaldırıldı.

 

Dün bankların sökülmesine rağmen bazı yaşlı vatandaşlar meydana gelmeyi ihmal etmedi. Objektiflere yansıyan bu görüntüde ise bir yaşlı vatandaşın yayılır vaziyette yatarak bölgede bulunması görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntü vatandaşları hem tedirgin etti hem de tebessüm ettirdi. Bazı vatandaşlar duruma tepki göstererek böyle bir ciddi konuda duyarlı olunması gerektiği, kendisini düşünmüyorsa başkalarını düşünmesi gerektiğini söylerken bazıları da oturmayın dediler yatmayın demediler ki şeklinde yorumlar yaparak tebessüm ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.