Baraj manzarasında sokak sineması keyfi

DENİZLİ 17.07.2019 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Baraj manzarasında sokak sineması keyfi

Pamukkale ilçesine bağlı Karakurt Mahallesinde, Karakurt Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ikinci kez ‘Sokak Sineması’ etkinliği düzenlendi. Karakurt Mahallesi baraj yanında düzenlenen ‘Sokak Sineması’ etkinliğinde ‘Süper İncir’ filmi izlettirildi.   Ücretsiz olarak gerçekleştirilen sokak sineması etkinliği öncesinde açıklama yapan Karakurt Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferhat Yılmaz, “Vatandaşlarımızı alışveriş merkezlerine sıkışan sinemalardan kurtarmak, eskiden büyük ilgiyle takip edilen sokak sineması etkinliklerini yeniden yaşatmak istiyoruz. Dernek olarak ikinci kez yaptığımız sokak sineması etkinliğine katılım yüksek oldu. Eşsiz baraj manzarasıyla birlikte tüm mahalle sakinlerimizle sinema izledik. Sıcak yaz akşamını güzel bir etkinlikle renklendirdik. Önümüzdeki aylarda sokak sineması etkinliğimiz devam edecek. Etkinliğimizle birlik ve beraberliğimizi sağlıyoruz, hep birlikte gülüp eğleniyoruz. Nostaljiyi de mahallemizde yaşatıyoruz” dedi.  

Pamukkale ilçesine bağlı Karakurt Mahallesinde, Karakurt Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ikinci kez ‘Sokak Sineması’ etkinliği düzenlendi. Karakurt Mahallesi baraj yanında düzenlenen ‘Sokak Sineması’ etkinliğinde ‘Süper İncir’ filmi izlettirildi.

 

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen sokak sineması etkinliği öncesinde açıklama yapan Karakurt Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferhat Yılmaz, “Vatandaşlarımızı alışveriş merkezlerine sıkışan sinemalardan kurtarmak, eskiden büyük ilgiyle takip edilen sokak sineması etkinliklerini yeniden yaşatmak istiyoruz. Dernek olarak ikinci kez yaptığımız sokak sineması etkinliğine katılım yüksek oldu. Eşsiz baraj manzarasıyla birlikte tüm mahalle sakinlerimizle sinema izledik. Sıcak yaz akşamını güzel bir etkinlikle renklendirdik. Önümüzdeki aylarda sokak sineması etkinliğimiz devam edecek. Etkinliğimizle birlik ve beraberliğimizi sağlıyoruz, hep birlikte gülüp eğleniyoruz. Nostaljiyi de mahallemizde yaşatıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.