Barış Karabacak CDU eyalet yönetimine tekrar seçildi

DÜNYA 23.11.2016 - 07:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Barış Karabacak CDU eyalet yönetimine tekrar seçildi

Barış Karabacak CDU eyalet yönetimine tekrar seçildi / denizli haber / denizli 20 haber

Almanya’nın Neumünster kentinde CDU Schleswig- Holstein Eyaleti yönetim kurulu kongresinde, Denizlili 29 yaşındaki genç siyasetçi Barış Karabacak eyalet yönetim kurulunu tekrar seçildi.   Kongrede adaylar kendilerini tanıtmak amacıyla birer konuşma yaptılar. Adaylığını tekrar koyan 2011 yılından bu tarafa Schleswig-Holstein eyaletinde partisi CDU için başarılı çalışmalarını sürdüren Barış Ka r a b a c a k , tekrar seçilmenin mutluluğunu yaşıyor.   CDU yönetiminde ilk ve tek Türk   Neumünster Holstenhalle'de gerçekleşen kongrede CDU Schleswig-Holstein eyaleti yönetimine ikinci kez seçilen Barış Karabacak, “Yönetime tek Türk kökenli ve Müslüman olarak seçilmemden dolayı mutlu oldum. CDU Schleswig-Holstein eyaleti uyum sözcülüğü ve uyum komite başkanlığı görevlerimi devam edeceğim. Konuşmamda da altını çizdiğim gibi göçmen kökenli bir ailenin çocuğu olarak gelecekte gençlere örnek olacağım. Ayrıca özellikle göçmen kökenli gençlerin siyasete ilgilerini çekmek için daha fazla çaba harcayacağım. Gençler kendi düşüncelerine uygun olan partilerde mutlaka çalışma yapmaları hem kendileri hemde çevreleri açısından faydalı olacaktır. Çünkü geleceği hep birlikte şekillendirmeliyiz ancak öyle daha renkli ve kültür zenginliğimizi artırırız” dedi.   Hedef sorunlara çözüm bulmak   Almanya’nın kuzeyindeki Neumünster kentinde yapılan CDU Schleswig-Holstein eyaleti Parti Kongresi'nde Daniel Günther eyalet başkanlığına seçilirken, Barış Karabacak 19 kişilik yönetim kurulu üyelerinden birisi seçilmeyi başardı. Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğuna vurgu yapan Karabacak, “CDU partisi olarak daha ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Örneğin uyumla ilgili bir sorun görüyorsak veya bir sorun var ise, diğer partiler gibi bu sorunu görmemezliğe gelmiyoruz aksine soruna temel çözüm üretmeye çalışıyoruz. Elbette geleceğimiz eğitime bağlı. Eğitim görevini üslenen ve Denizlinin yakından tanıdığı Pauline Seyfertin Annesi yeni seçilen Kerstin Seyfert ile eğitim üzerine fikir alış verişinde bulunuyoruz. Dolayasıyla gençlerin iyi eğitim almaları için çabalıyoruz. Ayrıca kültür, spor, meslek eğitim gibi yoğun çalışmalarımız bundan sonrada hızla devam edecektir” açıklamasında bulundu. 
Barış Karabacak CDU eyalet yönetimine tekrar seçildi / denizli haber / denizli 20 haber

Almanya’nın Neumünster kentinde CDU Schleswig- Holstein Eyaleti yönetim kurulu kongresinde, Denizlili 29 yaşındaki genç siyasetçi Barış Karabacak eyalet yönetim kurulunu tekrar seçildi.

 

Kongrede adaylar kendilerini tanıtmak amacıyla birer konuşma yaptılar. Adaylığını tekrar koyan 2011 yılından bu tarafa Schleswig-Holstein eyaletinde partisi CDU için başarılı çalışmalarını sürdüren Barış Ka r a b a c a k , tekrar seçilmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

CDU yönetiminde ilk ve tek Türk

 

Neumünster Holstenhalle'de gerçekleşen kongrede CDU Schleswig-Holstein eyaleti yönetimine ikinci kez seçilen Barış Karabacak, “Yönetime tek Türk kökenli ve Müslüman olarak seçilmemden dolayı mutlu oldum. CDU Schleswig-Holstein eyaleti uyum sözcülüğü ve uyum komite başkanlığı görevlerimi devam edeceğim. Konuşmamda da altını çizdiğim gibi göçmen kökenli bir ailenin çocuğu olarak gelecekte gençlere örnek olacağım. Ayrıca özellikle göçmen kökenli gençlerin siyasete ilgilerini çekmek için daha fazla çaba harcayacağım. Gençler kendi düşüncelerine uygun olan partilerde mutlaka çalışma yapmaları hem kendileri hemde çevreleri açısından faydalı olacaktır. Çünkü geleceği hep birlikte şekillendirmeliyiz ancak öyle daha renkli ve kültür zenginliğimizi artırırız” dedi.

 

Hedef sorunlara çözüm bulmak

 

Almanya’nın kuzeyindeki Neumünster kentinde yapılan CDU Schleswig-Holstein eyaleti Parti Kongresi'nde Daniel Günther eyalet başkanlığına seçilirken, Barış Karabacak 19 kişilik yönetim kurulu üyelerinden birisi seçilmeyi başardı. Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğuna vurgu yapan Karabacak, “CDU partisi olarak daha ciddi bir şekilde çalışıyoruz. Örneğin uyumla ilgili bir sorun görüyorsak veya bir sorun var ise, diğer partiler gibi bu sorunu görmemezliğe gelmiyoruz aksine soruna temel çözüm üretmeye çalışıyoruz. Elbette geleceğimiz eğitime bağlı. Eğitim görevini üslenen ve Denizlinin yakından tanıdığı Pauline Seyfertin Annesi yeni seçilen Kerstin Seyfert ile eğitim üzerine fikir alış verişinde bulunuyoruz. Dolayasıyla gençlerin iyi eğitim almaları için çabalıyoruz. Ayrıca kültür, spor, meslek eğitim gibi yoğun çalışmalarımız bundan sonrada hızla devam edecektir” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.