Baş ağrısına mandal

SAĞLIK 03.07.2016 - 17:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Baş ağrısına mandal

denizli haber / denizli 20 haber / denizli haberleri / Baş ağrısına mandal

İngiliz doktorlar baş ağrısını hafifletmek için oldukça basit bir yöntem sunuyor. Kulak memesine takılan bir çamaşır mandalı baş ağrısının sadece 15 dakikada hafiflemesini sağlıyor. Aynı şekilde kulak memesine iki parmak ile baskı uygulamak da kalbe iyi geliyor. Philippe Mathon isimli refleksoloji uzmanı, "Aynı refleks ayaklarda da mevcut ama insanlar her yerde ayakkabılarını çıkaramaz. Ama kulaktaki belli bir noktaya tüm gün boyunca masaj yapılabilir" diye konuştu. Kulaktaki doğru noktalara yapılan masajın; sırt ve omuzlar, iç organlar, eklemler, sinüs ve boğazlar ve sindirim sistemi sorunlarına iyi geldiği belirtiliyor.
denizli haber / denizli 20 haber / denizli haberleri / Baş ağrısına mandal

İngiliz doktorlar baş ağrısını hafifletmek için oldukça basit bir yöntem sunuyor. Kulak memesine takılan bir çamaşır mandalı baş ağrısının sadece 15 dakikada hafiflemesini sağlıyor.

Aynı şekilde kulak memesine iki parmak ile baskı uygulamak da kalbe iyi geliyor. Philippe Mathon isimli refleksoloji uzmanı, "Aynı refleks ayaklarda da mevcut ama insanlar her yerde ayakkabılarını çıkaramaz. Ama kulaktaki belli bir noktaya tüm gün boyunca masaj yapılabilir" diye konuştu. Kulaktaki doğru noktalara yapılan masajın; sırt ve omuzlar, iç organlar, eklemler, sinüs ve boğazlar ve sindirim sistemi sorunlarına iyi geldiği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.