Başarılı file bekçisi Ergin Duru’ya çok teklif vardı, Çal’da kaldı

DENİZLİ 30.04.2018 - 14:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başarılı file bekçisi Ergin Duru’ya çok teklif vardı, Çal’da kaldı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den düşen Çal Belediyespor’da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan 36 yaşındaki başarılı file bekçisi Ergin Duru, takımında kaldı.   Bir çok takımın transfer listesinde bulunan Ergin, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar ile bir araya geldi, “Başkanlarım kalmamı istedi, kabul ettim. Onları kıramadım. Bu takımı düşürdüğümüz gibi yeniden Bölgesel Amatör Lig’e çıkaracağız” dedi.     Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, “İlk önce teknik direktörümüz Aydın Yalabık, ardından da kaleci Ergin ile anlaştık. Birkaç tecrübeli isim aldıktan sonra başarıya aç genç ve dinamik bir ekip yaratacağız. Camiamıza söz veriyoruz; Bu takımı nasıl düşürdüysek öyle çıkaracağız. Çal, birlik ve beraberlikle bunu yine başarır” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den düşen Çal Belediyespor’da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan 36 yaşındaki başarılı file bekçisi Ergin Duru, takımında kaldı.

 

Bir çok takımın transfer listesinde bulunan Ergin, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar ile bir araya geldi, “Başkanlarım kalmamı istedi, kabul ettim. Onları kıramadım. Bu takımı düşürdüğümüz gibi yeniden Bölgesel Amatör Lig’e çıkaracağız” dedi.

 

 

Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, “İlk önce teknik direktörümüz Aydın Yalabık, ardından da kaleci Ergin ile anlaştık. Birkaç tecrübeli isim aldıktan sonra başarıya aç genç ve dinamik bir ekip yaratacağız. Camiamıza söz veriyoruz; Bu takımı nasıl düşürdüysek öyle çıkaracağız. Çal, birlik ve beraberlikle bunu yine başarır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.