Başbakan Açıkladı 208 Şehit 1491 Yaralı

GÜNDEM 18.07.2016 - 14:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Başbakan Açıkladı 208 Şehit 1491 Yaralı

denizli haber / denizli 20 haber / Başbakan Açıkladı 208 Şehit 1491 Yaralı

Yıldırım, darbe girişimi sonrası gerçekleşen Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada, "208 şehidimiz, 1491 yaralımız var. Vatandaşların idam istemesi emirdir ancak aceleci davranmamak gerekir" dedi. Başbakan Binali Yıldırım, darbe sonrası gerçekleştirilen ilk Bakanlar Kurulu sonrası basın toplantısı düzenledi. siyasi partilere teşekkür eden Başbakan Binali Yıldırım, şu ana kadar 145 sivil, 60 polis, 3 asker toplam 208 şehidimiz ve 1491 yaralının olduğunu aktardı. Yıldırım ayrıca, "vatandaşlarımızın darbe isteği bizim için emirdir, ancak aceleci davranmak yanlış olur" dedi. İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları; "Türkiye büyük bir beladan daha kurtulmuştur. Başkomutan Erdoğan 'Millet bedel ödemesin gerekirse biz ödeyelim' diye ortaya koyduğu tavır sonrası hükümetimiz gerekli adımları hızlıca atmıştır. SİYASİ PARTİLERE TEŞEKKÜR Burada teşekkür etmemiz gereken bir çok kişi ver kurum var. Bizimle temasa geçen CHP',MHP ve HDP yöneticileri bunun başka bir şey olduğunu ve burada parti hesabı asla yapılamayacağını ifade ettiler. Biz de sayın genel başkanlara teşekkür ettik. 'Sizin desteğiniz görüş farkı gözetmeksizin herkesin meydanlara inmesini ve demokrasi nöbetine dahil olmalarını' istedik ve kabul ettiler. Bu asil davranışlarından dolayı milletim adına teşekkür ediyorum. TÜREK MEDYASI MİLLİ BİR DURUŞ GÖSTERDİ Bir diğer teşekkürümüz de Türk medyasına. Türk milletinin değerlerine yakışır bir yayın anlayışı ile darbenin asla meşruiyet kazanamayacağı tezi ile çok milli bir duruş gösterdiler. Bütün medya kuruluşlarımıza milletimiz adına teşekkür ediyoruz. BAŞBAKAN'I AĞLATAN FOTOĞRAFI Sivil toplum kuruluşları kol kola yürüdüler. Bir fotoğraf beni çok etkiledi. Çarşaflı bir hanımefendi bir kamyonu kullanıyor. Yanında gayet modern giyimli bir bayan oturuyor. Bu fotoğraf gözlerimden yaşların akmasına neden oldu. Birlik beraberlik budur.
denizli haber / denizli 20 haber / Başbakan Açıkladı 208 Şehit 1491 Yaralı

Yıldırım, darbe girişimi sonrası gerçekleşen Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada, "208 şehidimiz, 1491 yaralımız var. Vatandaşların idam istemesi emirdir ancak aceleci davranmamak gerekir" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, darbe sonrası gerçekleştirilen ilk Bakanlar Kurulu sonrası basın toplantısı düzenledi. siyasi partilere teşekkür eden Başbakan Binali Yıldırım, şu ana kadar 145 sivil, 60 polis, 3 asker toplam 208 şehidimiz ve 1491 yaralının olduğunu aktardı. Yıldırım ayrıca, "vatandaşlarımızın darbe isteği bizim için emirdir, ancak aceleci davranmak yanlış olur" dedi.

İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

"Türkiye büyük bir beladan daha kurtulmuştur. Başkomutan Erdoğan 'Millet bedel ödemesin gerekirse biz ödeyelim' diye ortaya koyduğu tavır sonrası hükümetimiz gerekli adımları hızlıca atmıştır.

SİYASİ PARTİLERE TEŞEKKÜR

Burada teşekkür etmemiz gereken bir çok kişi ver kurum var. Bizimle temasa geçen CHP',MHP ve HDP yöneticileri bunun başka bir şey olduğunu ve burada parti hesabı asla yapılamayacağını ifade ettiler. Biz de sayın genel başkanlara teşekkür ettik. 'Sizin desteğiniz görüş farkı gözetmeksizin herkesin meydanlara inmesini ve demokrasi nöbetine dahil olmalarını' istedik ve kabul ettiler. Bu asil davranışlarından dolayı milletim adına teşekkür ediyorum.

TÜREK MEDYASI MİLLİ BİR DURUŞ GÖSTERDİ

Bir diğer teşekkürümüz de Türk medyasına. Türk milletinin değerlerine yakışır bir yayın anlayışı ile darbenin asla meşruiyet kazanamayacağı tezi ile çok milli bir duruş gösterdiler. Bütün medya kuruluşlarımıza milletimiz adına teşekkür ediyoruz.

BAŞBAKAN'I AĞLATAN FOTOĞRAFI

Sivil toplum kuruluşları kol kola yürüdüler. Bir fotoğraf beni çok etkiledi. Çarşaflı bir hanımefendi bir kamyonu kullanıyor. Yanında gayet modern giyimli bir bayan oturuyor. Bu fotoğraf gözlerimden yaşların akmasına neden oldu. Birlik beraberlik budur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.