Başbakan'dan af açıklaması

GÜNDEM 04.06.2018 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başbakan'dan af açıklaması

Başbakan Yıldırım, "Gündemimizde af yok. Sayın Bahçeli'yle ilk açıklamasından sonra konuştum. 'Karar sizin' tarzında bir ifadede bulundu. Biz de onun üzerine zaten görüşümüzü açıkladık ve gündemimizde af olmadığını ifade ettik" dedi.   Başbakan Binali Yıldırım, Çengelköy'deki Vahdettin Köşkü'nde iftar programına, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’ün yanı sıra televizyon, gazete ve bazı internet sitesi yöneticileri katıldı. Başbakan Yıldırım, iftar sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.   "BAHÇELİ KARAR SİZİN DEDİ" Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin afla ilgili çıkışının sorulması üzerine, "Bizim gündemimizde af yok. Ben Sayın Bahçeli’yle bu ilk açıklamasından sonra konuştum. Kendisi hassasiyetlerini dile getirdi. Karar sizin tarzında bir ifadede bulundu. Biz de onun üzerine zaten görüşümüzü açıkladık ve gündemimizde af olmadığını ifade ettik." diye konuştu.   Yenişafak

Başbakan Yıldırım, "Gündemimizde af yok. Sayın Bahçeli'yle ilk açıklamasından sonra konuştum. 'Karar sizin' tarzında bir ifadede bulundu. Biz de onun üzerine zaten görüşümüzü açıkladık ve gündemimizde af olmadığını ifade ettik" dedi.

 

Başbakan Binali Yıldırım, Çengelköy'deki Vahdettin Köşkü'nde iftar programına, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül’ün yanı sıra televizyon, gazete ve bazı internet sitesi yöneticileri katıldı. Başbakan Yıldırım, iftar sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

 

"BAHÇELİ KARAR SİZİN DEDİ"

Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin afla ilgili çıkışının sorulması üzerine, "Bizim gündemimizde af yok. Ben Sayın Bahçeli’yle bu ilk açıklamasından sonra konuştum. Kendisi hassasiyetlerini dile getirdi. Karar sizin tarzında bir ifadede bulundu. Biz de onun üzerine zaten görüşümüzü açıkladık ve gündemimizde af olmadığını ifade ettik." diye konuştu.

 

Yenişafak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.