Başer’den Kurban Bayramı Mesajı

SİYASET 29.07.2020 - 17:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başer’den Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.   Başer mesajında,” Hz. İsmail’in teslimiyetini, Hz. İbrahim’in ise sadakatinin sembolü olan Kurban Bayramının İslam âlemine huzur getirmesini temenni ederek, şunları söyledi, “Bayramlar insanların birbirlerine yakınlaştığı, küslerin barıştığı önemli günlerdir. Bu bakımdan Yüce Allah’a bizi bu bayrama eriştirdiği için sonsuz şükürler ediyoruz. Bu bayramın, herkes için sağlıklı, huzurlu, güzel bir bayram olmasını temenni ederim. Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Yüce Allah'a kulluk bilincinin bir gereği olarak yaptığımız kurban ibadetinin manen arınmak ve aklanmak, kırgınlıkların, küskünlüklerin son bulması için de iyi bir fırsat olacağı şüphesizdir. Kurban Bayramı’nın ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum.   Covid-19 salgını sebebiyle bu bayramda ziyaretlerimizi sosyal mesafeye uygun yapmak zorundayız fakat bu durum karşılıklı gönül köprüleri kurmamıza asla engel değil. Bayram sevincini en güzel yaşayanlar şüphesiz gönül kazanan, yardımlaşan, mutluluklara vesile olan ve kardeşçe gönül köprüleri inşa edenlerdir.   Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin bayram sevincini ve coşkusunu yürekten paylaşıyor ve Kurban Bayramlarını kutluyorum. Bayramın tüm insanlığa, İslam Âlemine, ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Başer mesajında,” Hz. İsmail’in teslimiyetini, Hz. İbrahim’in ise sadakatinin sembolü olan Kurban Bayramının İslam âlemine huzur getirmesini temenni ederek, şunları söyledi, “Bayramlar insanların birbirlerine yakınlaştığı, küslerin barıştığı önemli günlerdir. Bu bakımdan Yüce Allah’a bizi bu bayrama eriştirdiği için sonsuz şükürler ediyoruz. Bu bayramın, herkes için sağlıklı, huzurlu, güzel bir bayram olmasını temenni ederim. Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Yüce Allah'a kulluk bilincinin bir gereği olarak yaptığımız kurban ibadetinin manen arınmak ve aklanmak, kırgınlıkların, küskünlüklerin son bulması için de iyi bir fırsat olacağı şüphesizdir. Kurban Bayramı’nın ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum.

 

Covid-19 salgını sebebiyle bu bayramda ziyaretlerimizi sosyal mesafeye uygun yapmak zorundayız fakat bu durum karşılıklı gönül köprüleri kurmamıza asla engel değil. Bayram sevincini en güzel yaşayanlar şüphesiz gönül kazanan, yardımlaşan, mutluluklara vesile olan ve kardeşçe gönül köprüleri inşa edenlerdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin bayram sevincini ve coşkusunu yürekten paylaşıyor ve Kurban Bayramlarını kutluyorum. Bayramın tüm insanlığa, İslam Âlemine, ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.