Başer'den Zeybekci'ye kutlama mesajı!

SİYASET 27.11.2018 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başer'den Zeybekci'ye kutlama mesajı!

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Nihat Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi üzerine kutlama mesajı yayınladı. Ekrem Başer; " Denizli’de hizmet destanları yazan önceki dönem Denizli Belediye Başkanlığıı ve Ekonomi Bakanlığı yapan Nihat Zeybekci’yi tebrik ediyor ve Denizli’de yazdığı hizmet destanını İzmir’de de yazacağını umuyorum" dedi.   Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Nihat Zeybekci isminin açıklanması teşkilatlarda sevinçle karşılandı. AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer, açıklamanın üzerine yaptığı değerlendirmede,  Millete,Memlekete Hizmete Adanmış Bir Ömür.Denizli’nin Gururu Denizli’nin Mimarı, Ege’nin Efesi, Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı Partimize,Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun.Rabbim Sayın Bakanımızın çıkmış olduğu bu kutlu yolda yar ve yardımcısı olsun.“Denizli’nin Türkiye’nin parlayan yıldızı ülkemizin vizyon kenti olmasında emeği geçen, yaptığı hizmetlerle partimizin ve Denizlimizin gurur kaynağı olan Nihat Zeybekci Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. İzmir’de AK Partili belediyecilik destanının Nihat Zeybekci Başkanımız ile yazılacağına inancımız tamdır. Kendisi Denizli’nin çok sevdiği bir isimdir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Nihat Zeybekci’yi tebrik ediyor yüce Allah’tan bu seçimlerde de alnının akıyla çıkmasını niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Nihat Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi üzerine kutlama mesajı yayınladı. Ekrem Başer; " Denizli’de hizmet destanları yazan önceki dönem Denizli Belediye Başkanlığıı ve Ekonomi Bakanlığı yapan Nihat Zeybekci’yi tebrik ediyor ve Denizli’de yazdığı hizmet destanını İzmir’de de yazacağını umuyorum" dedi.

 

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Nihat Zeybekci isminin açıklanması teşkilatlarda sevinçle karşılandı. AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer, açıklamanın üzerine yaptığı değerlendirmede,  Millete,Memlekete Hizmete Adanmış Bir Ömür.Denizli’nin Gururu Denizli’nin Mimarı, Ege’nin Efesi, Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı Partimize,Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun.Rabbim Sayın Bakanımızın çıkmış olduğu bu kutlu yolda yar ve yardımcısı olsun.“Denizli’nin Türkiye’nin parlayan yıldızı ülkemizin vizyon kenti olmasında emeği geçen, yaptığı hizmetlerle partimizin ve Denizlimizin gurur kaynağı olan Nihat Zeybekci Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. İzmir’de AK Partili belediyecilik destanının Nihat Zeybekci Başkanımız ile yazılacağına inancımız tamdır. Kendisi Denizli’nin çok sevdiği bir isimdir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Nihat Zeybekci’yi tebrik ediyor yüce Allah’tan bu seçimlerde de alnının akıyla çıkmasını niyaz ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.