Başer Karaman Mahallesi sakinleri ile buluştu

SİYASET 15.05.2018 - 16:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başer Karaman Mahallesi sakinleri ile buluştu

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karaman Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile buluştu.   Karaman Mahalle halkının yoğun katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısında, mahalle halkı hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti.  Samimi bir hava içinde gerçekleşen toplantıda mahalle sakinlerinin bir arada olmaları kaynaşmaları ön planda tutuldu.   İlçe Başkanı Ekrem Başer,‘’Bu bizim görevimiz. Denizli halkımızın daha üst daha refah toplum haline gelebilmesi için her türlü fikirlere açığız. Bu sebeple elimizden gelen her şeyi yapmaya da hazırız. Birlik ve beraberliğimiz bozulmamalı ve daha da güçlenmeli bu bizim içinde Denizlimiz içinde gerekli ve önemli" dedi.   Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer; mahalle halkının isteklerini görüşlerini dinledi. Gerçekleşen toplantıda birlik ve beraberlik içinde olmanın sevincini yaşayan mahalle sakinleri ilgilerinden ve katılımlarından dolayı Başkan Ekrem Başer ‘e ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karaman Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile buluştu.

 

Karaman Mahalle halkının yoğun katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısında, mahalle halkı hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti.  Samimi bir hava içinde gerçekleşen toplantıda mahalle sakinlerinin bir arada olmaları kaynaşmaları ön planda tutuldu.

 

İlçe Başkanı Ekrem Başer,‘’Bu bizim görevimiz. Denizli halkımızın daha üst daha refah toplum haline gelebilmesi için her türlü fikirlere açığız. Bu sebeple elimizden gelen her şeyi yapmaya da hazırız. Birlik ve beraberliğimiz bozulmamalı ve daha da güçlenmeli bu bizim içinde Denizlimiz içinde gerekli ve önemli" dedi.

 

Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer; mahalle halkının isteklerini görüşlerini dinledi. Gerçekleşen toplantıda birlik ve beraberlik içinde olmanın sevincini yaşayan mahalle sakinleri ilgilerinden ve katılımlarından dolayı Başkan Ekrem Başer ‘e ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.