Başer; “Mahallelerde Gönül Almaya Devam Ediyoruz”

SİYASET 22.08.2019 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başer; “Mahallelerde Gönül Almaya Devam Ediyoruz”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer Merkezefendi sınırları içerisinde bulunan 50 Mahallenin mahalle başkanları ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısında bulundu.   İlçe Başkanı Başer toplantı esnasında AK Partili mahalle başkanlarına önemli hatırlatmalarda bulunarak mahallelerdeki sorun ve sıkıntıların yakinen takipçisi olmalarını söyledi.   Ekrem Başer mahalle başkanlarıyla yaptığı toplantıda; “Her insanımıza dokunmak, şehre herkesin gözüyle bakabilmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki, gönüllere dokunmadan yapılan her iş eksik kalacaktır. Hangi şehirde doğmuş, hangi şehirden Denizli’mize, Merkezefendi’mize gelmiş olursa olsun, bizler Anadolu irfanını karakter edinmiş ayrılmaz bir bütün, büyük bir aileyiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız diyerek yola çıkanlar asla yenilgiye uğramayacaktır. Zira bu milletin özünde birlik ve kardeşlik var. Göreve geldiğimizden bu güne kadar Merkezefendi’mizin sokaklarını teşkilatımızın her kademesinde görev alan kardeşlerimiz ile beraber gezerek daima vatandaşımızla temas halinde kaldık ve görevimizi teslim edeceğimiz güne kadar da devam edeceğiz. İnsanımızın güleryüzü, misafirperverlikleri hizmet aşkımızı dinamik tutuyor. Bu millet her şeyin en iyisini hak eden bir millet. Mahalle temsilcilerimiz olarak sizden talebimiz Merkezefendili hemşerilerimizin nabzını tutmanız ve hep beraber olmanızdır. Bu millet bir olursa aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Halka hizmet, Hakk'a hizmettir düsturu ile bakıyorsanız gönülden gönülle yollar inşa eder, gönüller kazanırsınız. Bizim için aslolan gönülleri kazanmaktır. Bu cennet vatanının bekası, bu güzel şehrin geleceği için dertlenen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Hedefler ve gönüller bir ise farklılıklar zenginliğe dönüşür. Kimseyi ayırmadan Tüm Merkezefendili hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Merkezefendili tüm hemşehrilerimizin derdi ile dertleneceğiz Gönüllere girmek istiyorak gönüller yapacağız. Bu ülke, eli öpülesi, gönlü güzel insanların ülkesidir. Mahallelerimizde son hızıyla çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize vermiş olduğu talimat kapı-kapı, sokak-sokak gezmeye son hızıyla devam etmeliyiz AK Parti Merkezefendi Teşkilatları olarak sadece seçim süreçlerinde sokakta olmadık seçimden önce de seçimden sonra da daima teşkilat mensuplarımız ile sahadayız. Mahallelerimizdeki hemşehrilerimizin düğün gününde de, cenazesinde de yanında olmalıyız. Biliyorsunuz ki Acılar paylaşarak azalır ve sevinçler paylaştıkça çoğalır. Bizler acılarını da sevinçlerini de birlikte yaşayan, kardeşliği hayatının merkezine koymuş bir toplumuz” dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer Merkezefendi sınırları içerisinde bulunan 50 Mahallenin mahalle başkanları ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısında bulundu.

 

İlçe Başkanı Başer toplantı esnasında AK Partili mahalle başkanlarına önemli hatırlatmalarda bulunarak mahallelerdeki sorun ve sıkıntıların yakinen takipçisi olmalarını söyledi.

 

Ekrem Başer mahalle başkanlarıyla yaptığı toplantıda; “Her insanımıza dokunmak, şehre herkesin gözüyle bakabilmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki, gönüllere dokunmadan yapılan her iş eksik kalacaktır. Hangi şehirde doğmuş, hangi şehirden Denizli’mize, Merkezefendi’mize gelmiş olursa olsun, bizler Anadolu irfanını karakter edinmiş ayrılmaz bir bütün, büyük bir aileyiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız diyerek yola çıkanlar asla yenilgiye uğramayacaktır. Zira bu milletin özünde birlik ve kardeşlik var. Göreve geldiğimizden bu güne kadar Merkezefendi’mizin sokaklarını teşkilatımızın her kademesinde görev alan kardeşlerimiz ile beraber gezerek daima vatandaşımızla temas halinde kaldık ve görevimizi teslim edeceğimiz güne kadar da devam edeceğiz. İnsanımızın güleryüzü, misafirperverlikleri hizmet aşkımızı dinamik tutuyor. Bu millet her şeyin en iyisini hak eden bir millet. Mahalle temsilcilerimiz olarak sizden talebimiz Merkezefendili hemşerilerimizin nabzını tutmanız ve hep beraber olmanızdır. Bu millet bir olursa aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Halka hizmet, Hakk'a hizmettir düsturu ile bakıyorsanız gönülden gönülle yollar inşa eder, gönüller kazanırsınız. Bizim için aslolan gönülleri kazanmaktır. Bu cennet vatanının bekası, bu güzel şehrin geleceği için dertlenen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Hedefler ve gönüller bir ise farklılıklar zenginliğe dönüşür. Kimseyi ayırmadan Tüm Merkezefendili hemşehrilerimizi kucaklayacağız. Merkezefendili tüm hemşehrilerimizin derdi ile dertleneceğiz Gönüllere girmek istiyorak gönüller yapacağız. Bu ülke, eli öpülesi, gönlü güzel insanların ülkesidir. Mahallelerimizde son hızıyla çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize vermiş olduğu talimat kapı-kapı, sokak-sokak gezmeye son hızıyla devam etmeliyiz AK Parti Merkezefendi Teşkilatları olarak sadece seçim süreçlerinde sokakta olmadık seçimden önce de seçimden sonra da daima teşkilat mensuplarımız ile sahadayız. Mahallelerimizdeki hemşehrilerimizin düğün gününde de, cenazesinde de yanında olmalıyız. Biliyorsunuz ki Acılar paylaşarak azalır ve sevinçler paylaştıkça çoğalır. Bizler acılarını da sevinçlerini de birlikte yaşayan, kardeşliği hayatının merkezine koymuş bir toplumuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.