Başer: Ülkenin geleceği için artık söz sizlerde

SİYASET 29.05.2018 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başer: Ülkenin geleceği için artık söz sizlerde

Yeni Mahalle’de vatandaşları dinleyen AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “24 Haziran, ülkemiz için tamam veya dünya devi olma noktasında devam niteliği taşıyan bir seçim olacaktır” dedi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni Mahallede düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetimi, iftar programı sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Geniş katılımla yapılan sohbet toplantısında genelde hükümetin, yerelde de belediyelerin yapması gereken çalışmalar hakkında vatandaşları dinleyen Başer, vatandaşların istek ve beklentilerinin karşılanması noktasında referanslarının sağlam olduğunu vurguladı.   “TALEPLERİNİZ KARŞILIK BULACAK” Toplantıya katılan Yeni Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen Başer, “AK Parti hükümetlerine baktığınızda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği her sözü tuttuğunu görürsünüz. Sağlıkta, ekonomide, eğitimde, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesinde, refah seviyesinin artmasında yapılan çalışmalar ortadadır. Bu güne kadar verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik. Bu akşam bu izlere ilettiğiniz taleplerinizi de en kısa sürede ilgili makamlara iletip karşılık bulması için takipçisi olacağız” dedi.     “HERKES GELİP SİZLERE VAATLERDE BULUNACAK” “Sizlerin sorun ve beklentileri, birincil olarak bizleri de ilgilendirmektedir” diyen Başer, “AK kadrolar, yapacaklarından ziyade yaptıkları ile güven veren kadrolardır. Bu süreçte 24 Haziran’da yine aynısı olacak. Herkes gelip sizlere vaatlerde bulunacak. Bir AK Parti geçmişi ve bugününe bakacak; bir de vaat verenlerin geçmişte yaptıklarına bakarak oylarınızı vereceksiniz. Sandık başına gittiğinizde 17 yılda yapılanları ve Recep Tayyip Erdoğan ile değişen ülke vizyonunu düşünün ona göre oylarınızın rengini belirleyin. 24 Haziran tarihi, ülkemiz için tamam veya dünya devi olma noktasında devam niteliği taşıyan bir seçim olacaktır” dedi.  

Yeni Mahalle’de vatandaşları dinleyen AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “24 Haziran, ülkemiz için tamam veya dünya devi olma noktasında devam niteliği taşıyan bir seçim olacaktır” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni Mahallede düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetimi, iftar programı sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Geniş katılımla yapılan sohbet toplantısında genelde hükümetin, yerelde de belediyelerin yapması gereken çalışmalar hakkında vatandaşları dinleyen Başer, vatandaşların istek ve beklentilerinin karşılanması noktasında referanslarının sağlam olduğunu vurguladı.

 

“TALEPLERİNİZ KARŞILIK BULACAK”

Toplantıya katılan Yeni Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen Başer, “AK Parti hükümetlerine baktığınızda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği her sözü tuttuğunu görürsünüz. Sağlıkta, ekonomide, eğitimde, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesinde, refah seviyesinin artmasında yapılan çalışmalar ortadadır. Bu güne kadar verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik. Bu akşam bu izlere ilettiğiniz taleplerinizi de en kısa sürede ilgili makamlara iletip karşılık bulması için takipçisi olacağız” dedi.

 

 

“HERKES GELİP SİZLERE VAATLERDE BULUNACAK”

“Sizlerin sorun ve beklentileri, birincil olarak bizleri de ilgilendirmektedir” diyen Başer, “AK kadrolar, yapacaklarından ziyade yaptıkları ile güven veren kadrolardır. Bu süreçte 24 Haziran’da yine aynısı olacak. Herkes gelip sizlere vaatlerde bulunacak. Bir AK Parti geçmişi ve bugününe bakacak; bir de vaat verenlerin geçmişte yaptıklarına bakarak oylarınızı vereceksiniz. Sandık başına gittiğinizde 17 yılda yapılanları ve Recep Tayyip Erdoğan ile değişen ülke vizyonunu düşünün ona göre oylarınızın rengini belirleyin. 24 Haziran tarihi, ülkemiz için tamam veya dünya devi olma noktasında devam niteliği taşıyan bir seçim olacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.