Başer ve Durmaz’dan Davet Mesajı

SİYASET 03.10.2020 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başer ve Durmaz’dan Davet Mesajı

AK Parti Merkezefendi mevcut ilçe Başkanı Ekrem Başer ve ilçe Başkan adayı Fatih Durmaz 4 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Merkezefendi 3. Olağan Kongresi için bir davet mesajı yayınladı.   Başer ve Durmaz mesajında; “Merkezefendi 3. Olağan Kongremizi AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in katılımlarıyla 4 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz.”Dedi.   Başer ve Durmaz mesajının devamında; “AK Parti tarihi boyunca olduğu gibi ilçe kongremiz değerli hemşehrilerimizin katılımlarıyla şölen havasında gerçekleşecektir.  Kovit 19 tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilerek dikkatli bir şekilde kongremizin yapacağımızı belirtiyor, 4 Ekim Pazar günü AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in 16:00’da katılacağı Merkezefendi 3. Olağan Kongremize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Merkezefendi mevcut ilçe Başkanı Ekrem Başer ve ilçe Başkan adayı Fatih Durmaz 4 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Merkezefendi 3. Olağan Kongresi için bir davet mesajı yayınladı.

 

Başer ve Durmaz mesajında; “Merkezefendi 3. Olağan Kongremizi AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in katılımlarıyla 4 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz.”Dedi.

 

Başer ve Durmaz mesajının devamında; “AK Parti tarihi boyunca olduğu gibi ilçe kongremiz değerli hemşehrilerimizin katılımlarıyla şölen havasında gerçekleşecektir.  Kovit 19 tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilerek dikkatli bir şekilde kongremizin yapacağımızı belirtiyor, 4 Ekim Pazar günü AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in 16:00’da katılacağı Merkezefendi 3. Olağan Kongremize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.