Başı boş köpekler bayan öğrenciye saldırdı

DENİZLİ 11.03.2018 - 12:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başı boş köpekler bayan öğrenciye saldırdı

Denizli Tavas ilçesinde sorun olmaya devam eden başıboş köpekler bu kez bir bayan öğrenciye saldırdı.   Olay, ilçe merkezinde bulunan mezarlığın hemen altında bulunan okullar bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 20’li yaşlarda bir bayana, 5 başıboş sokak köpeği saldırdı. 4 yerinden ısırılan genç kız canını zor kurtardı. Çevredekilerin yardımıyla kurtulan üniversite öğrencisi hemen Tavas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Genç kıza burada tetanos ve kuduz aşısı yapılırken, sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.   İlçede bir süredir Gazi, Cumhuriyet, Hakimiyet ve Mehmet Özen okulları arasında kalan okul bölgesinde başıboş köpekler yüzünden sıkıntılar yaşandığı öğrenildi

Denizli Tavas ilçesinde sorun olmaya devam eden başıboş köpekler bu kez bir bayan öğrenciye saldırdı.

 

Olay, ilçe merkezinde bulunan mezarlığın hemen altında bulunan okullar bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen 20’li yaşlarda bir bayana, 5 başıboş sokak köpeği saldırdı. 4 yerinden ısırılan genç kız canını zor kurtardı. Çevredekilerin yardımıyla kurtulan üniversite öğrencisi hemen Tavas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Genç kıza burada tetanos ve kuduz aşısı yapılırken, sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

 

İlçede bir süredir Gazi, Cumhuriyet, Hakimiyet ve Mehmet Özen okulları arasında kalan okul bölgesinde başıboş köpekler yüzünden sıkıntılar yaşandığı öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.