Basına sızan Honaz anketinde o aday 5 puan önde

SİYASET 28.05.2019 - 16:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Basına sızan Honaz anketinde o aday 5 puan önde

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde 31 Mart yerel seçimlerinin YSK tarafından yenilenmesi kararının ardından çalışmaları sürdüren AK Partili Devecioğlu ve CHP’li Kepenek’in yaklaşan 2 Haziran seçimleri öncesi yapılan ankette Devecioğlu’nun 5 puan önde olduğu sonucu çıktı.   AK Parti Genel Merkezi'nin seçim yenilenecek bazı il ve ilçelerde yaptırdığı anket sonuçlarından Honaz İlçesi ile ilgili son anketin sonuçları Denizlimanset.com’da yayınlandı. Cumhur İttifakı'nın Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu'nun önemli bir puan farkı ile önde olduğunun görüldüğü anket 3 bin kişi ile yapıldı.   YSK'nın bazı il ve ilçelerde 31 Mart yerel seçimlerinin yenilenmesine karar vermesinin ardından siyasi partililer de seçim yenilenecek bölgelerde yoğun bir çalışma içerisine girdi. Tüm gözler siyasi partilerin seçim yenilenecek bölgelerde yaptırdığı yeni anketlere çevrilirken AK Parti Genel Merkezi'nin Honaz ilçesinde yaptırdığı son anket basına sızdı. Ankete göre Cumhur İttifakı'nın Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu yüzde 51,46 oy oranıyla ipi önde göğüslerken, Millet İttifakı Adayı Yüksel Kepenek ise yüzde 46,24'de kaldı. Diğer partiler ise yüzde 1,20 olarak yansırken, kararsız seçmen 1.10 oranında görüldü.  

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde 31 Mart yerel seçimlerinin YSK tarafından yenilenmesi kararının ardından çalışmaları sürdüren AK Partili Devecioğlu ve CHP’li Kepenek’in yaklaşan 2 Haziran seçimleri öncesi yapılan ankette Devecioğlu’nun 5 puan önde olduğu sonucu çıktı.

 

AK Parti Genel Merkezi'nin seçim yenilenecek bazı il ve ilçelerde yaptırdığı anket sonuçlarından Honaz İlçesi ile ilgili son anketin sonuçları Denizlimanset.com’da yayınlandı. Cumhur İttifakı'nın Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu'nun önemli bir puan farkı ile önde olduğunun görüldüğü anket 3 bin kişi ile yapıldı.

 

YSK'nın bazı il ve ilçelerde 31 Mart yerel seçimlerinin yenilenmesine karar vermesinin ardından siyasi partililer de seçim yenilenecek bölgelerde yoğun bir çalışma içerisine girdi. Tüm gözler siyasi partilerin seçim yenilenecek bölgelerde yaptırdığı yeni anketlere çevrilirken AK Parti Genel Merkezi'nin Honaz ilçesinde yaptırdığı son anket basına sızdı. Ankete göre Cumhur İttifakı'nın Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu yüzde 51,46 oy oranıyla ipi önde göğüslerken, Millet İttifakı Adayı Yüksel Kepenek ise yüzde 46,24'de kaldı. Diğer partiler ise yüzde 1,20 olarak yansırken, kararsız seçmen 1.10 oranında görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.