Başkan Akbaba'dan,Muharrem İnce'nin Denizli Programı Açıklaması

SİYASET 10.05.2018 - 15:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Akbaba'dan,Muharrem İnce'nin Denizli Programı Açıklaması

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba hafta sonu Denizli’ye gelecek olan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin programı hakkında açıklama yaptı.   CHP İl binasında düzenlenen basın toplantısına, Denizli Milletvekili aday adayları da hazır bulundu.     Başkan Mahir Akbaba; “İçinden geçmekte olduğumuz bu çok özel süreçte birçok olayı çok hızlı şekilde yaşıyoruz. Ülkemiz ekonomisindeki olumsuz gidişat, yurttaşlarımızı ciddi şekilde etkileyen sosyal ve siyasal gelişmeleri hepimiz yakından izliyor ve kaygı duyuyoruz. Aynı kaygıyı uluslar arası alanda da görüyoruz. Dünyanın geleceğini tehlikeye atabilecek pek çok olumsuz olayı peş peşe yaşıyor ve bu gelişmeler karşısında ülkemizi yönetenlerin yetersizliğine de tanık oluyoruz. İşte bu olumsuz gelişmelerin paralelinde ülkemizin bir anda içine sokulduğu seçim havasından çıkıp aydınlık ve güçlü duruşuyla hak ettiği yere gelmesi gerekmektedir.   Bu gelişmelerin sonucu olarak katılacağımız Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak görevimizin bilincinde sorumluluğumuzun farkındayız. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli il Örgütü olarak yaklaşan seçimlerde gerek millet ittifakı olarak milletvekili seçimleri ve gerekse Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görevimizi layıkıyla yapıp halkımızın beklentilerine karşılık vermek istiyoruz. Bu kapsamda yapılan çalışmaları bir parçası olarak Cumhurbaşkanı olarak Sayın Muharrem İnce’nin 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyaret ve gerçekleştireceği halk buluşması için hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz.   İNCE’NİN DENİZLİ PROGRAMI Saat:12.00’de Bozkurt Belediyemizin Güneş Santrali Tesisi Açılış Törenine katılacak; Saat: 16.00’da da Denizli 29 Ekim Bulvarı ‘nda halk buluşması gerçekleştirilecektir.

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba hafta sonu Denizli’ye gelecek olan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin programı hakkında açıklama yaptı.

 

CHP İl binasında düzenlenen basın toplantısına, Denizli Milletvekili aday adayları da hazır bulundu.

 

 

Başkan Mahir Akbaba; “İçinden geçmekte olduğumuz bu çok özel süreçte birçok olayı çok hızlı şekilde yaşıyoruz. Ülkemiz ekonomisindeki olumsuz gidişat, yurttaşlarımızı ciddi şekilde etkileyen sosyal ve siyasal gelişmeleri hepimiz yakından izliyor ve kaygı duyuyoruz. Aynı kaygıyı uluslar arası alanda da görüyoruz. Dünyanın geleceğini tehlikeye atabilecek pek çok olumsuz olayı peş peşe yaşıyor ve bu gelişmeler karşısında ülkemizi yönetenlerin yetersizliğine de tanık oluyoruz. İşte bu olumsuz gelişmelerin paralelinde ülkemizin bir anda içine sokulduğu seçim havasından çıkıp aydınlık ve güçlü duruşuyla hak ettiği yere gelmesi gerekmektedir.

 

Bu gelişmelerin sonucu olarak katılacağımız Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak görevimizin bilincinde sorumluluğumuzun farkındayız. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli il Örgütü olarak yaklaşan seçimlerde gerek millet ittifakı olarak milletvekili seçimleri ve gerekse Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görevimizi layıkıyla yapıp halkımızın beklentilerine karşılık vermek istiyoruz. Bu kapsamda yapılan çalışmaları bir parçası olarak Cumhurbaşkanı olarak Sayın Muharrem İnce’nin 12 Mayıs 2018 Cumartesi günü ilimize yapacağı ziyaret ve gerçekleştireceği halk buluşması için hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz.

 

İNCE’NİN DENİZLİ PROGRAMI

Saat:12.00’de Bozkurt Belediyemizin Güneş Santrali Tesisi Açılış Törenine katılacak;

Saat: 16.00’da da Denizli 29 Ekim Bulvarı ‘nda halk buluşması gerçekleştirilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.