Başkan Akcan; “Cumhuriyetin Armağanı Gibiler”

DENİZLİ 29.10.2019 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Akcan; “Cumhuriyetin Armağanı Gibiler”

Denizli’nin Çal ilçesine Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladığı gün bayan kaymakam ile bayan icra müdürü atandı. Kaymakam ve icra müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Anlamlı bir günde makam koltuklarına oturan kaymakam ile icra müdürüne yeni görevlerinde başarı diliyorum. Onlar bize Cumhuriyet Bayramı’nın armağanı oldular” dedi.   Aslen Rizeli olan Selin Sarı, 3 yıl önce Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2 yıl Samsun’un Yakakent ilçesinde vekaleten kaymakamlık yaptıktan sonra Denizli’nin Çal ilçesine asaleten atandı. Kaymakam Selin Sarı’yı ziyaret ederek çiçek takdim eden Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Kaymakam hanımın güzel Çal’ımıza verimli ve yararlı hizmetlerde bulunmasını diliyorum. Kendileriyle uyum içinde çalışacağız. Her şey Türkiye ve Çal için” dedi.     “KADIN ELİ ÇAL’A DAHA ETKİN DEĞECEK” Başkan Akcan, daha sonra Çal İcra Müdürü olarak atanan Sevgi Ak Akman’ı ziyaret etti. Aslen Konyalı olup, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sevgi Ak Akman, 2 yıl önce devlet memuru oldu, İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde katip olarak görev yaptıktan sonra Çal’a icra müdürü olarak atandı. Ak Akman’a başarı dileyen Başkan Akcan, “İcra müdürüne müdür olarak görev yapacağı ilk yer olan Çal’a hoş geldin diyor, başarı diliyoruz. İlçemizde görev yapan İlçe Sağlık Grup Başkanı, adliyemizde görevli 2 hakimden sonra kaymakam ile icra müdürümüzün de kadın olması bizleri mutlu etti. Çal’a bundan sonra kadın eli daha etkin değecek” diye konuştu.  

Denizli’nin Çal ilçesine Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladığı gün bayan kaymakam ile bayan icra müdürü atandı. Kaymakam ve icra müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Anlamlı bir günde makam koltuklarına oturan kaymakam ile icra müdürüne yeni görevlerinde başarı diliyorum. Onlar bize Cumhuriyet Bayramı’nın armağanı oldular” dedi.

 

Aslen Rizeli olan Selin Sarı, 3 yıl önce Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2 yıl Samsun’un Yakakent ilçesinde vekaleten kaymakamlık yaptıktan sonra Denizli’nin Çal ilçesine asaleten atandı. Kaymakam Selin Sarı’yı ziyaret ederek çiçek takdim eden Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Kaymakam hanımın güzel Çal’ımıza verimli ve yararlı hizmetlerde bulunmasını diliyorum. Kendileriyle uyum içinde çalışacağız. Her şey Türkiye ve Çal için” dedi.

 

 

“KADIN ELİ ÇAL’A DAHA ETKİN DEĞECEK”

Başkan Akcan, daha sonra Çal İcra Müdürü olarak atanan Sevgi Ak Akman’ı ziyaret etti. Aslen Konyalı olup, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sevgi Ak Akman, 2 yıl önce devlet memuru oldu, İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde katip olarak görev yaptıktan sonra Çal’a icra müdürü olarak atandı. Ak Akman’a başarı dileyen Başkan Akcan, “İcra müdürüne müdür olarak görev yapacağı ilk yer olan Çal’a hoş geldin diyor, başarı diliyoruz. İlçemizde görev yapan İlçe Sağlık Grup Başkanı, adliyemizde görevli 2 hakimden sonra kaymakam ile icra müdürümüzün de kadın olması bizleri mutlu etti. Çal’a bundan sonra kadın eli daha etkin değecek” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.