Başkan Akcan’dan Okul Müjdesi

DENİZLİ 11.11.2020 - 16:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Akcan’dan Okul Müjdesi

Denizli’nin Çal ilçesinde 1951 yılında yapılan ve uzun yıllar eğitim veren Çal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, depreme dayanıksız olduğu için 2 yıl önce yıkıldı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın yeni okul yapması için bir süre önce girişimler başlattı ve sonunda müjdeli haber geldi. 24 derslikli modern yeni lise binası yapılması için ihale yapıldı. Akcan, “Yeni okulun inşaatı Aralık ya da Ocak ayında başlıyor” dedi.   Çal’da 67 yıl boyunca eğitim öğretime hizmet veren Çal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, depreme dayanıksız olduğu için 2 yıl önce yıkıldı.  TOKİ’nin yıkılan okulun yerine yeni okul yapması için Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal-Ankara hattında görüşmeler başlattı. AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, yeni okulun yapılması için çabalayacağına dair Akcan’a söz verdi.     TOKİ, sonunda ihaleyi yaptı ve içinde sosyal tesisler ile spor tesisleri, laboratuvarlarında olacağı 24 derslikli okulun yapılması için en somut adımı attı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Müjdeli haberi aldık. Ben de Çallı hemşehrilerime müjde veriyorum; Okulun inşaatına Aralık ya da Ocak ayında başlanacak. Konunun takipçisi olan milletvekilimiz Ahmet Yıldız ile bizlere destekte bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’a halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.   Söz konusu okulun yıkılmasının ardından öğrenciler ile öğretmen kadrosu Çal Meslek Lisesi’nin boş sınıflarına taşınmıştı.   Akcan, yanan tarihi Gazi Okulu’nda da restorasyonun en kısa zamanda başlamasını beklediklerini, konunun yakın takipçisi olduklarını sözlerine ekledi.    

Denizli’nin Çal ilçesinde 1951 yılında yapılan ve uzun yıllar eğitim veren Çal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, depreme dayanıksız olduğu için 2 yıl önce yıkıldı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın yeni okul yapması için bir süre önce girişimler başlattı ve sonunda müjdeli haber geldi. 24 derslikli modern yeni lise binası yapılması için ihale yapıldı. Akcan, “Yeni okulun inşaatı Aralık ya da Ocak ayında başlıyor” dedi.

 

Çal’da 67 yıl boyunca eğitim öğretime hizmet veren Çal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, depreme dayanıksız olduğu için 2 yıl önce yıkıldı.  TOKİ’nin yıkılan okulun yerine yeni okul yapması için Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal-Ankara hattında görüşmeler başlattı. AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, yeni okulun yapılması için çabalayacağına dair Akcan’a söz verdi.

 

 

TOKİ, sonunda ihaleyi yaptı ve içinde sosyal tesisler ile spor tesisleri, laboratuvarlarında olacağı 24 derslikli okulun yapılması için en somut adımı attı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Müjdeli haberi aldık. Ben de Çallı hemşehrilerime müjde veriyorum; Okulun inşaatına Aralık ya da Ocak ayında başlanacak. Konunun takipçisi olan milletvekilimiz Ahmet Yıldız ile bizlere destekte bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’a halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Söz konusu okulun yıkılmasının ardından öğrenciler ile öğretmen kadrosu Çal Meslek Lisesi’nin boş sınıflarına taşınmıştı.

 

Akcan, yanan tarihi Gazi Okulu’nda da restorasyonun en kısa zamanda başlamasını beklediklerini, konunun yakın takipçisi olduklarını sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.