Başkan Akışık'tan babası için duygusal paylaşım

DENİZLİ 12.12.2020 - 12:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Başkan Akışık'tan babası için duygusal paylaşım

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, 10 gün önce koronavirüs tedavisinin ardından taburcu edilen ve sonrasında vefat eden babası Süleyman Nurel için, duygusal bir paylaşım da bulundu.   Başkan Akışık sosyal medya hesabında babası ile birlikte çekindiği fotoğraf ile birlikte şu duygulara yer verdi;   ''Baban giderse; başı dumanlı dağın gider. Atan, sırtın, çınar ağacın gider, yaslanacak yer bulamazsın. Baban giderse; darda sana yetişen elin gider. Aklın, canın gider. Şu dağlanmış yüreğinde, çocuk kalan yanın gider. Baban giderse; öpülecek elin gider. Bayram gider.”   Ve Sen Gideli 10 gün oldu Babam!..   Gece gibi sakin, gündüz gibi duru, güneş gibi sıcaktı babam. Ellerinde oluşan her nasır alın terinden hatıraydı. Yüzündeki her çizgi harcadığı senelerin iziydi. Ve saçlarındaki aklar yorgun yıllardan yadigârdı.   Bir kız çocuğu karanlıktan korkmaz, aç kalmaktan korkmaz, düşmekten korkmaz, yalnız kalmaktan korkmaz. Yaşı kaç olursa olsun tek bir şeyden korkar, Babasını kaybetmekten. Ve bir tek ona güven duyar.   Yanında hissettiğim güven hiç değişmedi baba. En güvende olduğum yer kabrinin başıdır artık. Evladın olarak ben senden razıydım, Allah da senden razı olsun Babam. Mekânın cennet olsun KOCA REİSİM!” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, 10 gün önce koronavirüs tedavisinin ardından taburcu edilen ve sonrasında vefat eden babası Süleyman Nurel için, duygusal bir paylaşım da bulundu.

 

Başkan Akışık sosyal medya hesabında babası ile birlikte çekindiği fotoğraf ile birlikte şu duygulara yer verdi;

 

''Baban giderse; başı dumanlı dağın gider. Atan, sırtın, çınar ağacın gider, yaslanacak yer bulamazsın. Baban giderse; darda sana yetişen elin gider. Aklın, canın gider. Şu dağlanmış yüreğinde, çocuk kalan yanın gider. Baban giderse; öpülecek elin gider. Bayram gider.”

 

Ve Sen Gideli 10 gün oldu Babam!..

 

Gece gibi sakin, gündüz gibi duru, güneş gibi sıcaktı babam. Ellerinde oluşan her nasır alın terinden hatıraydı. Yüzündeki her çizgi harcadığı senelerin iziydi. Ve saçlarındaki aklar yorgun yıllardan yadigârdı.

 

Bir kız çocuğu karanlıktan korkmaz, aç kalmaktan korkmaz, düşmekten korkmaz, yalnız kalmaktan korkmaz. Yaşı kaç olursa olsun tek bir şeyden korkar, Babasını kaybetmekten. Ve bir tek ona güven duyar.

 

Yanında hissettiğim güven hiç değişmedi baba. En güvende olduğum yer kabrinin başıdır artık.

Evladın olarak ben senden razıydım, Allah da senden razı olsun Babam. Mekânın cennet olsun KOCA REİSİM!” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.