Başkan Akyol’a Öğretmenler Günü Sürprizi

DENİZLİ 24.11.2017 - 18:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Akyol’a Öğretmenler Günü Sürprizi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Tavas Belediyesi çalışanları Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'a sürpriz yaparak Başkan'a duygu dolu anlar yaşattılar.     Sürprize Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.Yapılan sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşayan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bu anlamlı günde beni duygulandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.   Öğretmenlik, hayat boyu öğrenmedir. Öğreten ve öğrenen insanların en hayırlısıdır. Kendisini sevmeyen insan işini sevmez, öğretmenini sevmez, büyüğünü sevmez. Bu narin çiçekler ve zarif hediyeler sevginin tezahürüdür. Manevi değerlerin, kelimelerle, cümlelerle izahı yoktur. Odaya girer girmez böyle sürprizle karşılanmak, harkülade bir şey. Ben insanlara yararlı olmayı, insanların gözündeki ışıltıyı görmeyi çok seven bir insanım.İnsanlar sevdikleriyle iğne deliklerini büyük meydanlara çevirirler. İnsanlar sevmedikleriyle ve düşmanlarıyla büyük meydanları küçük iğne deliklerine çevirirler.Bana bu mutluluğu yaşattığınız için, öğretmenliğimi bana unutturmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.   Sabah saatlerinde başlayan tebrik trafiği, çalışanlar, Meclis Üyeleri, Kredi Yurtlar Kurumu idarecileri ve öğrencileri, vatandaşlar ve öğrenciler olarak devam etti.  

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Tavas Belediyesi çalışanları Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'a sürpriz yaparak Başkan'a duygu dolu anlar yaşattılar.

 

 

Sürprize Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.Yapılan sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşayan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bu anlamlı günde beni duygulandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

 

Öğretmenlik, hayat boyu öğrenmedir. Öğreten ve öğrenen insanların en hayırlısıdır. Kendisini sevmeyen insan işini sevmez, öğretmenini sevmez, büyüğünü sevmez. Bu narin çiçekler ve zarif hediyeler sevginin tezahürüdür. Manevi değerlerin, kelimelerle, cümlelerle izahı yoktur. Odaya girer girmez böyle sürprizle karşılanmak, harkülade bir şey. Ben insanlara yararlı olmayı, insanların gözündeki ışıltıyı görmeyi çok seven bir insanım.İnsanlar sevdikleriyle iğne deliklerini büyük meydanlara çevirirler. İnsanlar sevmedikleriyle ve düşmanlarıyla büyük meydanları küçük iğne deliklerine çevirirler.Bana bu mutluluğu yaşattığınız için, öğretmenliğimi bana unutturmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Sabah saatlerinde başlayan tebrik trafiği, çalışanlar, Meclis Üyeleri, Kredi Yurtlar Kurumu idarecileri ve öğrencileri, vatandaşlar ve öğrenciler olarak devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.