Başkan Akyol’dan Basın Bayramı Mesajı

GÜNDEM 24.07.2018 - 10:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Akyol’dan Basın Bayramı Mesajı

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol,24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.   Başkan Akyol, "Toplumun hızlı ve doğru bir şekilde aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde her türlü zorluklara rağmen kamuoyuna haber akışını sağlayan gazeteciler, görevlerini gönüllük esası ve özveriyle ifa etmeye çalışan önemli bir meslek grubunun üyeleridir.   Fedakârca görevini yapmakta olan gazeteciler, milletimizin duyan kulağı, gören gözü, yazan eli, konuşan dilidir.   Kamuoyunun haber akışını mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden değerli basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar, özel yaşamlarında sağlık ve mutluluk, meslek hayatlarında başarılar dilerim. Şu anda aramızda olmayan gazetecilerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol,24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Akyol, "Toplumun hızlı ve doğru bir şekilde aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde her türlü zorluklara rağmen kamuoyuna haber akışını sağlayan gazeteciler, görevlerini gönüllük esası ve özveriyle ifa etmeye çalışan önemli bir meslek grubunun üyeleridir.

 

Fedakârca görevini yapmakta olan gazeteciler, milletimizin duyan kulağı, gören gözü, yazan eli, konuşan dilidir.

 

Kamuoyunun haber akışını mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden değerli basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar, özel yaşamlarında sağlık ve mutluluk, meslek hayatlarında başarılar dilerim. Şu anda aramızda olmayan gazetecilerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.