Başkan Akyol’dan Yeni Hastanenin İlk Bebeğine Hoş Geldin Ziyareti

SAĞLIK 11.08.2016 - 14:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Başkan Akyol’dan Yeni Hastanenin İlk Bebeğine Hoş Geldin Ziyareti

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Akyol’dan Yeni Hastanenin İlk Bebeğine Hoş Geldin Ziyareti

Denizli Tavas Belediyesi sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında başlattığı projelerle sürdürülebilirliğini devam ettiriyor.   Tavas Belediyesi, 2015 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tavas Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve yeni doğan ünitesine kişisel bakım ürünlerini temin ederek ihtiyaç sahiplerine sevgi elini uzatmıştı. Şimdi de “Hoş Geldin Bebek” diyerek projeyi devam ettiriyor.     Hoş geldin Bebek Sorumluluk projelerinin yapılmış olması değil, sürdürülebilirliğinin önemini vurgulayan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Sosyal belediyecilik anlamında halkımıza ne kadar dokunabilirsek biz o kadar huzurlu ve mutluyuz. 2015'in ikinci yarısında başlatmış olduğumuz projemiz hastane, belediye ve duyarlı esnaflarımız sayesinde devam etmektedir. Belediyecilik, nerede yardıma muhtaç bir insanımız varsa oraya ulaşmak, sevgi ve hoşgörü ile bir bütün olarak tüm sorunlara çare bulmak ve derman olmaktır. Bu kapsamda hastanede kalıcı tedavi gören ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatırken, şimdi de “Hoş Geldin Bebek” diyerek bu güzel duyguyu çiftlerimizle paylaşarak onların mutluluklarına ortak olarak projelerimizi sürdürüyoruz. Devlet Hastanemizin yeni hizmet binasında ilk doğumu gerçekleşen Zeynep ve Ramazan Gücüko çiftimizin bebeklerine hoş geldin dedik. Hayırlı uğurlu olsun. Bu projeyi birlikte gerçekleştirdiğimiz sorumluluk sahibi tüm hastane çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Onların hizmet aşkı ve azmi bizi daha da heyecanlandırıyor. Hastane yöneticilerimiz ve çalışanlarımız bu konuda o kadar duyarlı ki ihtiyacı olanların tespitini yapıp anında giderilmesini sağlıyorlar. Bizim üzerimize düşen projemizin devamlılığını sağlamak ve malzemeyi temin etmektir. Belediye olarak bu projenin devamlılığı için stoklarımız hazır. Buradan bu güzel projeye omuz veren herkese tekrar teşekkür ediyor ve hastalarımız şifa bulsun, dertliler deva bulsun, güzellikler tüm insanlığa yayılsın temennisinde bulunuyorum. Tavasımıza kazandırılan bu büyük hizmetin Tavas, Kale ve Beyağaç ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.   Allah Devletimize Zeval Vermesin Bu güzel ve anlamlı davranışın bir paydası olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Zeynep ve Ramazan Gücüko çifti, “Başkanımız Turhan Veli Akyol’a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Hastane yönetimimize ve çalışanlarına göstermiş oldukları ilgiden ve hizmetlerinden dolayı onlara da şükranlarımızı sunuyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Bu devasa hizmeti biz vatandaşlarına sunuyorlar. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullandılar.
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Akyol’dan Yeni Hastanenin İlk Bebeğine Hoş Geldin Ziyareti

Denizli Tavas Belediyesi sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında başlattığı projelerle sürdürülebilirliğini devam ettiriyor.

 

Tavas Belediyesi, 2015 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tavas Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve yeni doğan ünitesine kişisel bakım ürünlerini temin ederek ihtiyaç sahiplerine sevgi elini uzatmıştı. Şimdi de “Hoş Geldin Bebek” diyerek projeyi devam ettiriyor.

 

 

Hoş geldin Bebek

Sorumluluk projelerinin yapılmış olması değil, sürdürülebilirliğinin önemini vurgulayan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Sosyal belediyecilik anlamında halkımıza ne kadar dokunabilirsek biz o kadar huzurlu ve mutluyuz. 2015'in ikinci yarısında başlatmış olduğumuz projemiz hastane, belediye ve duyarlı esnaflarımız sayesinde devam etmektedir. Belediyecilik, nerede yardıma muhtaç bir insanımız varsa oraya ulaşmak, sevgi ve hoşgörü ile bir bütün olarak tüm sorunlara çare bulmak ve derman olmaktır. Bu kapsamda hastanede kalıcı tedavi gören ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatırken, şimdi de “Hoş Geldin Bebek” diyerek bu güzel duyguyu çiftlerimizle paylaşarak onların mutluluklarına ortak olarak projelerimizi sürdürüyoruz. Devlet Hastanemizin yeni hizmet binasında ilk doğumu gerçekleşen Zeynep ve Ramazan Gücüko çiftimizin bebeklerine hoş geldin dedik. Hayırlı uğurlu olsun. Bu projeyi birlikte gerçekleştirdiğimiz sorumluluk sahibi tüm hastane çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Onların hizmet aşkı ve azmi bizi daha da heyecanlandırıyor. Hastane yöneticilerimiz ve çalışanlarımız bu konuda o kadar duyarlı ki ihtiyacı olanların tespitini yapıp anında giderilmesini sağlıyorlar. Bizim üzerimize düşen projemizin devamlılığını sağlamak ve malzemeyi temin etmektir. Belediye olarak bu projenin devamlılığı için stoklarımız hazır. Buradan bu güzel projeye omuz veren herkese tekrar teşekkür ediyor ve hastalarımız şifa bulsun, dertliler deva bulsun, güzellikler tüm insanlığa yayılsın temennisinde bulunuyorum. Tavasımıza kazandırılan bu büyük hizmetin Tavas, Kale ve Beyağaç ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Allah Devletimize Zeval Vermesin

Bu güzel ve anlamlı davranışın bir paydası olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Zeynep ve Ramazan Gücüko çifti, “Başkanımız Turhan Veli Akyol’a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Hastane yönetimimize ve çalışanlarına göstermiş oldukları ilgiden ve hizmetlerinden dolayı onlara da şükranlarımızı sunuyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Bu devasa hizmeti biz vatandaşlarına sunuyorlar. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.