Başkan Akyol Kızılcabölükspor'la Ankara'da: Başaracağız!

SPOR 23.05.2018 - 13:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Akyol Kızılcabölükspor'la Ankara'da: Başaracağız!

Tavas'ta nefesler tutuldu. Kızılcabölükspor'a destek için taraftarlar sabah saatlerinde Ankara'ya yola çıktı. Tavas Belediye'nin katkılarıyla yola çıkan otobüsler, taraftarları ücretsiz taşıyacak.   Kısıtlı bir bütçeye sahip olmasına rağmen 3. Lig'de başarılarıyla göz dolduran Mekikler en son play-off yarı finalinde Sultanbeyli Belediyespor engelini de aşarak finale kaldı. Mekikler 2. Lig bileti için, bugün saat 16:00'da Tarsus İdman Yurdu ile Ankara Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak. Karşılaşmadan galip ayrılacak takım TFF 2. Lig'e yükselecek.     Maç için Ankara'ya giden Başkan Akyol oldukça heyecanlıydı. Akyol, "Kızılcabölükspor sabrın, disiplinin, emeğin takımıdır. İnşallah bugün Mekiklerimiz 2. Lig biletini alarak Tavasımıza ve ülkemize büyük bir başarı ve gurur kaynağı olacaklar. Tüm Tavas tek ses tek nefes bu maça kilitlendik. Oyuncularından yönetim kadrosuna ve Kızılcabölükspor'a destek veren herkese bize bu heyecanı ve gururu yaşattıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Biz her zaman onlarla birlikteyiz. Yensek de yenilsek de kalbimiz Kızılcabölüksporumuz için atmaya devam edecek. Mübarek Ramazan ayının hürmetine dualarımız takımımız ile... İnşallah başaracağız" dedi.  

Tavas'ta nefesler tutuldu. Kızılcabölükspor'a destek için taraftarlar sabah saatlerinde Ankara'ya yola çıktı. Tavas Belediye'nin katkılarıyla yola çıkan otobüsler, taraftarları ücretsiz taşıyacak.

 

Kısıtlı bir bütçeye sahip olmasına rağmen 3. Lig'de başarılarıyla göz dolduran Mekikler en son play-off yarı finalinde Sultanbeyli Belediyespor engelini de aşarak finale kaldı. Mekikler 2. Lig bileti için, bugün saat 16:00'da Tarsus İdman Yurdu ile Ankara Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak. Karşılaşmadan galip ayrılacak takım TFF 2. Lig'e yükselecek.

 

 

Maç için Ankara'ya giden Başkan Akyol oldukça heyecanlıydı. Akyol, "Kızılcabölükspor sabrın, disiplinin, emeğin takımıdır. İnşallah bugün Mekiklerimiz 2. Lig biletini alarak Tavasımıza ve ülkemize büyük bir başarı ve gurur kaynağı olacaklar. Tüm Tavas tek ses tek nefes bu maça kilitlendik. Oyuncularından yönetim kadrosuna ve Kızılcabölükspor'a destek veren herkese bize bu heyecanı ve gururu yaşattıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Biz her zaman onlarla birlikteyiz. Yensek de yenilsek de kalbimiz Kızılcabölüksporumuz için atmaya devam edecek. Mübarek Ramazan ayının hürmetine dualarımız takımımız ile... İnşallah başaracağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.