Başkan Akyol, Koltuğunu Mehmet Irmak’a Teslim Etti

DENİZLİ 24.04.2018 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Akyol, Koltuğunu Mehmet Irmak’a Teslim Etti

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hakimiyet İlkokulu Müdürü, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri makamında kabul etti.     Öğrencilerden İrem Akyel, çocuklar adına Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a yaptığı hizmetlerden ve güzel projelerden ötürü teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.Belediye Başkanı Akyol, günün anlam ve önemiyle ilgili kısa sohbetin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Hakimiyet İlkokulu 4’ncü sınıf öğrencisi Mehmet Irmak’a bıraktı.     23 Nisan Başkanı Mehmet Irmak’ın ilk talimatı masal parkının oluşturulması yönünde oldu. Konuyla ilgili Park Bahçe Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne talimatını Başkan Irmak, bizzat kendisi verdi. Ayrıca Dünya Çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Tavas’ta da olması gerektiğini bunun için girişimlerde bulunulmasını istedi.   Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Mehmet Irmak’ın geleceğimizin teminatı çocuklarımız için verdiği talimatlar gayet güzel ve yerinde kendisine teşekkür ediyorum. Talimatları gerekli birimlerimiz inceleyerek yerine getirilecektir. Ben bu nazik ziyaretten ötürü öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.     Ziyaret, Başkan Akyol’un çocuklara hediye takdimiyle son buldu.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hakimiyet İlkokulu Müdürü, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri makamında kabul etti.

 

 

Öğrencilerden İrem Akyel, çocuklar adına Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’a yaptığı hizmetlerden ve güzel projelerden ötürü teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.Belediye Başkanı Akyol, günün anlam ve önemiyle ilgili kısa sohbetin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Hakimiyet İlkokulu 4’ncü sınıf öğrencisi Mehmet Irmak’a bıraktı.

 

 

23 Nisan Başkanı Mehmet Irmak’ın ilk talimatı masal parkının oluşturulması yönünde oldu. Konuyla ilgili Park Bahçe Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne talimatını Başkan Irmak, bizzat kendisi verdi. Ayrıca Dünya Çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Tavas’ta da olması gerektiğini bunun için girişimlerde bulunulmasını istedi.

 

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Mehmet Irmak’ın geleceğimizin teminatı çocuklarımız için verdiği talimatlar gayet güzel ve yerinde kendisine teşekkür ediyorum. Talimatları gerekli birimlerimiz inceleyerek yerine getirilecektir. Ben bu nazik ziyaretten ötürü öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Ziyaret, Başkan Akyol’un çocuklara hediye takdimiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.