Başkan Akyol'un Ramazan Bayramı Mesajı

25.06.2017 - 15:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Akyol'un Ramazan Bayramı Mesajı

Denizli Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Denizli Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Akyol, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, sevgi, kardeşlik, dostluk, mutluluk ve kederi paylaşma günü olan bayrama kavuşmanın huzur ve sevinci içindeyiz.   Zengin, fakir, akraba ve komşu iftar sofralarında bulunarak ekmeğimizi, aşımızı, yüreğimizdeki sevgi ve umudu paylaştık. Paylaşmanın vermiş olduğu hazla, Bayramları kendimize vesile kılarak birlik ve bütünlüğümüzü perçinlenmeli, küskünlük ve dargınlıklarımızı ortadan kaldırmalı, asık yüzlerimiz gülmeli, katılaşmış kalplerimiz yumuşamalıdır. Bu güzel günlerde kardeşlik, sevgi, muhabbet, birlik ve beraberlik içinde hakka, hakikate, Allah’a ve Resulüne yaklaşmalıyız ki, o zaman her günümüz bayram olur. Bayram neşe ve sevinç günüdür.   Bu duygularla tüm insanlığın ve İslam Alemi’nin Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyor, daha nice bayramlara kavuşmayı Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bayramın ailemiz, milletimiz, ülkemiz ve tüm İslam Alemi için huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim.
Denizli Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Denizli Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Akyol, “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, sevgi, kardeşlik, dostluk, mutluluk ve kederi paylaşma günü olan bayrama kavuşmanın huzur ve sevinci içindeyiz.

 

Zengin, fakir, akraba ve komşu iftar sofralarında bulunarak ekmeğimizi, aşımızı, yüreğimizdeki sevgi ve umudu paylaştık. Paylaşmanın vermiş olduğu hazla, Bayramları kendimize vesile kılarak birlik ve bütünlüğümüzü perçinlenmeli, küskünlük ve dargınlıklarımızı ortadan kaldırmalı, asık yüzlerimiz gülmeli, katılaşmış kalplerimiz yumuşamalıdır. Bu güzel günlerde kardeşlik, sevgi, muhabbet, birlik ve beraberlik içinde hakka, hakikate, Allah’a ve Resulüne yaklaşmalıyız ki, o zaman her günümüz bayram olur. Bayram neşe ve sevinç günüdür.

 

Bu duygularla tüm insanlığın ve İslam Alemi’nin Bayramını en içten duygularımla tebrik ediyor, daha nice bayramlara kavuşmayı Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bayramın ailemiz, milletimiz, ülkemiz ve tüm İslam Alemi için huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.