Başkan Akyol yeni kimliğini aldı

DENİZLİ 06.01.2017 - 14:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Akyol yeni kimliğini aldı

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, yeni senede tüm kamu kurum ve kuruluşlarına nezaket ziyaretleri yapmaya başladı.

Başkan Akyol, yeni senede kurum müdürlerine Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini hediye etti.   Başkan Akyol yaptığı açıklamada, “Tavas’ımızın farklı bir vizyon ve çehre kazanmasında tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte hareket ediyoruz.Biliyoruz ki, birlikten kuvvet doğar. Kamu kurumlarımızı ziyaret yapıp yeni senelerini kutlayarak, kurum müdürlerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini hediye ettik.   
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, yeni senede tüm kamu kurum ve kuruluşlarına nezaket ziyaretleri yapmaya başladı.

Başkan Akyol, yeni senede kurum müdürlerine Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini hediye etti.

 

Başkan Akyol yaptığı açıklamada, “Tavas’ımızın farklı bir vizyon ve çehre kazanmasında tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte hareket ediyoruz.Biliyoruz ki, birlikten kuvvet doğar. Kamu kurumlarımızı ziyaret yapıp yeni senelerini kutlayarak, kurum müdürlerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini hediye ettik. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.