Başkan Ali Çetin'den Başkan Zolan'a Jest!

SPOR 25.11.2018 - 17:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Ali Çetin'den Başkan Zolan'a Jest!

Denizlispor'un bugün oynanan karşılaşmada Giresunspor karşılaşmasında alınan 3-2'lik galibiyeti, Başkan Ali Çetin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a hediye etti.   Başkan Ali Çetin maç sonu yaptığı açıklamada, Giresunspor galibiyetini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a hediye etti.   Tüm şehrin şampiyonluğa inandığını söyleyen Başkan Ali Çetin "Galibiyeti Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı kesin olarak Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan ve bu inandığımız yolda bizlerin en büyük destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan beyefendiye hediye ediyoruz" dedi.    

Denizlispor'un bugün oynanan karşılaşmada Giresunspor karşılaşmasında alınan 3-2'lik galibiyeti, Başkan Ali Çetin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a hediye etti.

 

Başkan Ali Çetin maç sonu yaptığı açıklamada, Giresunspor galibiyetini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a hediye etti.

 

Tüm şehrin şampiyonluğa inandığını söyleyen Başkan Ali Çetin "Galibiyeti Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı kesin olarak Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan ve bu inandığımız yolda bizlerin en büyük destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan beyefendiye hediye ediyoruz" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.