Başkan Ali Çetin Galatasaraylı çocuğa Denizlispor forması giydirdi

SPOR 18.08.2019 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Ali Çetin Galatasaraylı çocuğa Denizlispor forması giydirdi

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, katıldığı sünnet düğünü merasiminde kendisini tebrik eden Galatasaraylı çocuğun formasını Denizlispor forması ile değiştirdi.   Başkan Ali Çetin, Yardımcısı Taner Atilla'nın kardeşinin oğlunun sünnet düğününe katıldı. Düğüne katılan konuklardan yakın ilgi gören Başkan Çetin, üzerinde Galatasaray forması bulunan bir çocuk yanına gelerek tebrik etti ve maç hakkında sohbet ettiler. Küçük misafir sohbet sırasında Ali Çetin'den kendisine forma hediye etmesini istedi. Bu talebi geri çevirmeyen Ali Çetin, misafire forma hediye etti. Başkan Yardımcısı Taner Atilla forma talep eden çocuğun üzerinden Galatasaray formasını çıkarttı, Başkan Ali Çetin de Denizlispor formasını giydirdi. Başkan Ali Çetin ve misafir çocuk arasında geçen bu eğlenceli diyaloglar diğer konuklar tarafından da ilgiyle izlendi.    

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, katıldığı sünnet düğünü merasiminde kendisini tebrik eden Galatasaraylı çocuğun formasını Denizlispor forması ile değiştirdi.

 

Başkan Ali Çetin, Yardımcısı Taner Atilla'nın kardeşinin oğlunun sünnet düğününe katıldı. Düğüne katılan konuklardan yakın ilgi gören Başkan Çetin, üzerinde Galatasaray forması bulunan bir çocuk yanına gelerek tebrik etti ve maç hakkında sohbet ettiler. Küçük misafir sohbet sırasında Ali Çetin'den kendisine forma hediye etmesini istedi. Bu talebi geri çevirmeyen Ali Çetin, misafire forma hediye etti. Başkan Yardımcısı Taner Atilla forma talep eden çocuğun üzerinden Galatasaray formasını çıkarttı, Başkan Ali Çetin de Denizlispor formasını giydirdi. Başkan Ali Çetin ve misafir çocuk arasında geçen bu eğlenceli diyaloglar diğer konuklar tarafından da ilgiyle izlendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.