Başkan Ali Çetin kulüp personeli ile toplantı düzenledi

SPOR 12.11.2018 - 14:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Ali Çetin kulüp personeli ile toplantı düzenledi

Denizlispor Kulübü çiçeği burnunda Başkanı Ali Çetin, kulüp personeli ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.   Denizlispor Kulübü Haluk Ulusoy Tesisleri'nde bugün düzenlenen öğle yemeğine Başkan Yardımcıları Taner Atilla ve Engin Şahin ile birlikte kulüpte görev alan tüm personeller katıldı.     Sistematik bir yönetim anlayışının benimsenmesi gerektiğine inanan Başkan Ali Çetin, kulüp personellerinin sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı önerilerde bulundu. Başkan Ali Çetin, “Bizler burada birer aileyiz. Sizlerin performansı A takımı direkt olarak etkiliyor. Hepinizin elinden geldiği gayreti göstererek çalıştığına inanıyorum. Sizlerden beklentimizi biliyorsunuz. Bu doğrultuda çalışarak bu takımı beraber şampiyon yapacağız. Bu kulüpte herhangi bir karmaşıklık olmamalı herkes görevini en iyi şekilde icra etmeli” dedi.  

Denizlispor Kulübü çiçeği burnunda Başkanı Ali Çetin, kulüp personeli ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

 

Denizlispor Kulübü Haluk Ulusoy Tesisleri'nde bugün düzenlenen öğle yemeğine Başkan Yardımcıları Taner Atilla ve Engin Şahin ile birlikte kulüpte görev alan tüm personeller katıldı.

 

 

Sistematik bir yönetim anlayışının benimsenmesi gerektiğine inanan Başkan Ali Çetin, kulüp personellerinin sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı önerilerde bulundu. Başkan Ali Çetin, “Bizler burada birer aileyiz. Sizlerin performansı A takımı direkt olarak etkiliyor. Hepinizin elinden geldiği gayreti göstererek çalıştığına inanıyorum. Sizlerden beklentimizi biliyorsunuz. Bu doğrultuda çalışarak bu takımı beraber şampiyon yapacağız. Bu kulüpte herhangi bir karmaşıklık olmamalı herkes görevini en iyi şekilde icra etmeli” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.