Başkan Ali Çetin, skordan memnun!

SPOR 09.12.2019 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Ali Çetin, skordan memnun!

Süper Lig’in 14’üncü haftasında Başakşehir’i konuk eden Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, 1-1’lik skordan memnun kaldı. Çetin; “Başakşehir gibi güçlü bir kulüpten aldığımız 1 puanın yanında maçı kazanmaya çok yaklaşmamız bazı şeyleri doğru yaptığımızı gösteriyor” ifadelerini kullandı.   Ligin 14’üncü haftasında evinde oynayan Yukatel Denizlispor, Başakşehir karşısında oynadığı maçtan 1-1’lik skorla ayrılırken, puan hanesine 1 puan yazdırarak 18 puana yükseldi. Son 3 maçta 7 puan toplayan yeşil-siyahlı ekibin Başkanı Çetin, ligin güçlü takımlarından Başakşehir karşısında 1 puan almalarını doğru yolda ilerlediklerine vurgu yaptı.   Başkan Ali Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Zorlu fikstürümüzün ardından kaybetmeme alışkanlığını kazanmamız önemliydi. Başakşehir gibi güçlü bir kulüpten aldığımız 1 puanın yanında maçı kazanmaya çok yaklaşmamız bazı şeyleri doğru yaptığımızı gösteriyor. Bizim tek istediğimiz emeklerimizin karşılığını almak ve tüm zorluklara rağmen bunu başaracağımıza eminim. Başkalarına hizmet eden kitlenin tepkisine de en iyi cevabı sahada aldığımız ve alacağımız sonuçlarla vereceğimizden hiç şüphem yok. Herkes bilsin ki bizim verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Hocamızı ve takımımı kutluyorum” dedi.

Süper Lig’in 14’üncü haftasında Başakşehir’i konuk eden Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, 1-1’lik skordan memnun kaldı. Çetin; “Başakşehir gibi güçlü bir kulüpten aldığımız 1 puanın yanında maçı kazanmaya çok yaklaşmamız bazı şeyleri doğru yaptığımızı gösteriyor” ifadelerini kullandı.

 

Ligin 14’üncü haftasında evinde oynayan Yukatel Denizlispor, Başakşehir karşısında oynadığı maçtan 1-1’lik skorla ayrılırken, puan hanesine 1 puan yazdırarak 18 puana yükseldi. Son 3 maçta 7 puan toplayan yeşil-siyahlı ekibin Başkanı Çetin, ligin güçlü takımlarından Başakşehir karşısında 1 puan almalarını doğru yolda ilerlediklerine vurgu yaptı.

 

Başkan Ali Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Zorlu fikstürümüzün ardından kaybetmeme alışkanlığını kazanmamız önemliydi. Başakşehir gibi güçlü bir kulüpten aldığımız 1 puanın yanında maçı kazanmaya çok yaklaşmamız bazı şeyleri doğru yaptığımızı gösteriyor. Bizim tek istediğimiz emeklerimizin karşılığını almak ve tüm zorluklara rağmen bunu başaracağımıza eminim. Başkalarına hizmet eden kitlenin tepkisine de en iyi cevabı sahada aldığımız ve alacağımız sonuçlarla vereceğimizden hiç şüphem yok. Herkes bilsin ki bizim verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Hocamızı ve takımımı kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.