Başkan Ali Çetin yaşananları anlattı

ASAYİŞ 15.08.2019 - 15:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Ali Çetin yaşananları anlattı

Süper Lig ekiplerinden Yakutel Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve ailesi tatil için gittikleri Muğla’nın Fethiye ilçesinde polisler tarafından darp edildi iddiasının ardından olay sonrası Denizli’ye gelen Başkan Çetin yaşananları anlattı.   Muğla’da, Fethiye Balık Halinde yaşanan olaylar, Çetin ve ailesinin bir restoranda yaşadığı rezervasyon problemi ile başlarken, restoran sahibi ile tartışan Çetin ailesine polis orantısız güç kullandığı iddia edildi. Restoranda çıkan tartışmanın ardından olay yerine gelen polislerin Başkan Ali Çetin ve ailesine orantızı güç kullandığı iddia edildi.   Restoranda yaşanan arbedenin ardından Başkan Çetin ve ailesi gözaltına alınarak kelepçeli bir şekilde karakola götürüldü. Başkan Ali Çetin’in yüzünde ve kaburgasında darp izlerinin olduğu oğulları Evrim Çetin’in burnunun kırıldığı, Nuri Çetin’in ise kaburgasında kırık olduğu ve çeşitli yerlerinde yaralanmaları gözlendi.       Başkan Ali Çetin, Muğla’dan Denizli’ye gelerek özel bir hastanede tedavi altına alındı. Tedavi esnasında Pamukkale TV’den Bahadır Kelci’nin yaptığı röportajda konuşan Ali Çetin, yaşananları anlattı. Konuşmasında polisler tarafından kendisinin ve iki oğlunun darp edildiğini anlatan Çetin, “Bu olayı tüm emniyet birimlerimize mal edemeyiz. Her yerde böyle çürük elmaların olacağını belirterek, yediğimiz dayak önemli değil, insanın ailesinin ve çocuklarının yanında dövülmesi çok zor bir durum” derken duygulu anlar yaşayarak gözleri doldu.   İşte Başkan Ali Çetin'in olaylı geceyi anlattığı röportaj;      

Süper Lig ekiplerinden Yakutel Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve ailesi tatil için gittikleri Muğla’nın Fethiye ilçesinde polisler tarafından darp edildi iddiasının ardından olay sonrası Denizli’ye gelen Başkan Çetin yaşananları anlattı.

 

Muğla’da, Fethiye Balık Halinde yaşanan olaylar, Çetin ve ailesinin bir restoranda yaşadığı rezervasyon problemi ile başlarken, restoran sahibi ile tartışan Çetin ailesine polis orantısız güç kullandığı iddia edildi. Restoranda çıkan tartışmanın ardından olay yerine gelen polislerin Başkan Ali Çetin ve ailesine orantızı güç kullandığı iddia edildi.

 

Restoranda yaşanan arbedenin ardından Başkan Çetin ve ailesi gözaltına alınarak kelepçeli bir şekilde karakola götürüldü. Başkan Ali Çetin’in yüzünde ve kaburgasında darp izlerinin olduğu oğulları Evrim Çetin’in burnunun kırıldığı, Nuri Çetin’in ise kaburgasında kırık olduğu ve çeşitli yerlerinde yaralanmaları gözlendi.

 

 

 

Başkan Ali Çetin, Muğla’dan Denizli’ye gelerek özel bir hastanede tedavi altına alındı. Tedavi esnasında Pamukkale TV’den Bahadır Kelci’nin yaptığı röportajda konuşan Ali Çetin, yaşananları anlattı. Konuşmasında polisler tarafından kendisinin ve iki oğlunun darp edildiğini anlatan Çetin, “Bu olayı tüm emniyet birimlerimize mal edemeyiz. Her yerde böyle çürük elmaların olacağını belirterek, yediğimiz dayak önemli değil, insanın ailesinin ve çocuklarının yanında dövülmesi çok zor bir durum” derken duygulu anlar yaşayarak gözleri doldu.

 

İşte Başkan Ali Çetin'in olaylı geceyi anlattığı röportaj;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.