Başkan Arslan'a, düğün davetiyesi olarak Yatağan Kılıcı

DENİZLİ 03.08.2020 - 09:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Arslan'a, düğün davetiyesi olarak Yatağan Kılıcı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan gelen talepler üzerine çiftlerin nikâhlarını kıymaya devam ediyor. Onur ve Ayşegül Özcan çiftinin nikahını kıyan başkan Arslan’a  23 Ağustos’ta gerçekleşecek düğün için davetiye olarak Yatağan Kılıcı hediye edildi.   Başkan Arslan; Çameli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen törende, Ayşegül ve Onur Özcan çiftinin nikâhını kıydı. Çiftin nikah defterini imzalayan Başkan Arslan, “ Aile, toplum barışı ve huzurunun korunması adına önemli bir görev üstlenir. Ailede sevgi ve saygıyla sorumlulukları paylaşarak hareket etmek gerekir. İyi günde kötü günde, sağlıkta ve mutlulukta demenin anlamı da budur. Ben çiftimizi tebrik ediyor, mutluluklar diliyorum. Nikahın ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, genç çiftin evlilik cüzdanlarını çifte takdim etti.     BAŞKANA DÜĞÜN DAVETİYESİ Nikahın ardından Başkan Arslan’, düğün davetiyesi olarak Yatağan Kılıcı hediye eden Ayşegül ve Onur Özcan çifti, “23 Ağustos tarihinde gerçekleştireceğimiz düğünümüze Sayın Başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.    

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan gelen talepler üzerine çiftlerin nikâhlarını kıymaya devam ediyor. Onur ve Ayşegül Özcan çiftinin nikahını kıyan başkan Arslan’a  23 Ağustos’ta gerçekleşecek düğün için davetiye olarak Yatağan Kılıcı hediye edildi.

 

Başkan Arslan; Çameli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen törende, Ayşegül ve Onur Özcan çiftinin nikâhını kıydı. Çiftin nikah defterini imzalayan Başkan Arslan, “ Aile, toplum barışı ve huzurunun korunması adına önemli bir görev üstlenir. Ailede sevgi ve saygıyla sorumlulukları paylaşarak hareket etmek gerekir. İyi günde kötü günde, sağlıkta ve mutlulukta demenin anlamı da budur. Ben çiftimizi tebrik ediyor, mutluluklar diliyorum. Nikahın ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, genç çiftin evlilik cüzdanlarını çifte takdim etti.

 

 

BAŞKANA DÜĞÜN DAVETİYESİ

Nikahın ardından Başkan Arslan’, düğün davetiyesi olarak Yatağan Kılıcı hediye eden Ayşegül ve Onur Özcan çifti, “23 Ağustos tarihinde gerçekleştireceğimiz düğünümüze Sayın Başkanımızı ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.