Başkan Arslan alt yapı çalışmalarını inceledi

DENİZLİ 16.09.2019 - 18:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Arslan alt yapı çalışmalarını inceledi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi ile birlikte gerçekleşen Asfalt Çalışmasını yerinde inceledi.   Çameli ilçesi, Yaylapınar Mahallesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen kanalisazyon çalışması ile bozulan yollarda yapılan asfalt çalışmasını Meclis Üyesi Fethi Uğur ile birlikte inceleyen Başkan Arslan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.     Yapılan Asfalt çalışmalarının mahalle halkının mutlu olduğunu belirten Başkan Arslan, “Gerek ilçe belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar mahallelerimizde teveccühle karşılanıyor. Çameli’miz herşeyin en iyisine layık. Vatandaşlarımız bu güzel hizmetlere kavuşmasından büyük mutluluk duyuyorum Bu Konuda Büyükşehir Başkanımız Osman Zolan ‘a teşekkür ediyorum” dedi.    

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi ile birlikte gerçekleşen Asfalt Çalışmasını yerinde inceledi.

 

Çameli ilçesi, Yaylapınar Mahallesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen kanalisazyon çalışması ile bozulan yollarda yapılan asfalt çalışmasını Meclis Üyesi Fethi Uğur ile birlikte inceleyen Başkan Arslan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Yapılan Asfalt çalışmalarının mahalle halkının mutlu olduğunu belirten Başkan Arslan, “Gerek ilçe belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar mahallelerimizde teveccühle karşılanıyor. Çameli’miz herşeyin en iyisine layık. Vatandaşlarımız bu güzel hizmetlere kavuşmasından büyük mutluluk duyuyorum Bu Konuda Büyükşehir Başkanımız Osman Zolan ‘a teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.