Başkan Arslan Ankara’da

DENİZLİ 29.11.2019 - 10:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Arslan Ankara’da

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkent Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Başkan Arslan ve Gököz; AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin  bir araya gelerek istişarelerde bulundu. TBMM’de yapılan ziyaretlerin ardından Başkan Arslan Çameli İlçesinde bulunan 1989 yılından bu yana bir çok hükümlü ve tutuklunun kaldığı Çameli K1 Tipi Cezaevinin Geçtiğimiz yıl kapatılmasından sonra Sosyal sorumluluk projesi ve Belediye Hizmetlerimizde kullanılmak üzere Çameli Belediyemize tahsisi gerçekleşti Başkan Arslan  Tahsiste emeği geçen Başta Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a ve Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz ve Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan'a ayrıca Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’a teşekkür ederim dedi Güneş Enerjisi Santralı Ges görüşmelerinin tamamlanmasıyla İlçeye gelir getirecek çalışmaları başlattığını dile getiren Başkan Arslan  Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşler Genel Müdürü Cevat Genç’i ve Öz Orman İş Sendikası Genel Merkezinde Genel Mali Sekreteri Halil Turan beyi ziyaret gerçekleştirerek istişarelerde bulundu.   Başkan Arslan; “İlçede ekonomik ve sosyal hayat anlamında daha ileriye ve yaşanabilir bir Çameli için ilk günkü heyecanla çalışıyoruz ve Ankara’dayız. Yaptığımız istişareler ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bize güvenini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkent Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Başkan Arslan ve Gököz; AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin  bir araya gelerek istişarelerde bulundu. TBMM’de yapılan ziyaretlerin ardından Başkan Arslan Çameli İlçesinde bulunan 1989 yılından bu yana bir çok hükümlü ve tutuklunun kaldığı Çameli K1 Tipi Cezaevinin Geçtiğimiz yıl kapatılmasından sonra Sosyal sorumluluk projesi ve Belediye Hizmetlerimizde kullanılmak üzere Çameli Belediyemize tahsisi gerçekleşti Başkan Arslan  Tahsiste emeği geçen Başta Çevre Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a ve Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz ve Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan'a ayrıca Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’a teşekkür ederim dedi Güneş Enerjisi Santralı Ges görüşmelerinin tamamlanmasıyla İlçeye gelir getirecek çalışmaları başlattığını dile getiren Başkan Arslan  Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşler Genel Müdürü Cevat Genç’i ve Öz Orman İş Sendikası Genel Merkezinde Genel Mali Sekreteri Halil Turan beyi ziyaret gerçekleştirerek istişarelerde bulundu.

 

Başkan Arslan; “İlçede ekonomik ve sosyal hayat anlamında daha ileriye ve yaşanabilir bir Çameli için ilk günkü heyecanla çalışıyoruz ve Ankara’dayız. Yaptığımız istişareler ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bize güvenini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.