Başkan Arslan Ankara’da temaslarını sürdürüyor

DENİZLİ 27.08.2019 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Arslan Ankara’da temaslarını sürdürüyor

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ankara’daki temaslarında Ak parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan ı makamında ziyaret etti.   Başkan Arsla; Ankara’daki temaslarımızı güzel bir şekilde gerçekleştirmiş olduk. Çameli ilçemize yapılacak olan çalışmalarımıza destek veren Ak parti Grup Başkan Vekilimiz ve Milletvekilimiz Cahit Özkan’a teşekkür ederiz. İlçede ekonomik ve sosyal hayat anlamında daha ileriye ve yaşanabilir bir Çameli için ilk günkü heyecanla çalışıyoruz ve Ankara’dayız. Yaptığımız istişareler ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bizlerden güvenini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Ankara’daki temaslarında Ak parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan ı makamında ziyaret etti.

 

Başkan Arsla; Ankara’daki temaslarımızı güzel bir şekilde gerçekleştirmiş olduk. Çameli ilçemize yapılacak olan çalışmalarımıza destek veren Ak parti Grup Başkan Vekilimiz ve Milletvekilimiz Cahit Özkan’a teşekkür ederiz. İlçede ekonomik ve sosyal hayat anlamında daha ileriye ve yaşanabilir bir Çameli için ilk günkü heyecanla çalışıyoruz ve Ankara’dayız. Yaptığımız istişareler ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bizlerden güvenini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.