Başkan Arslan'dan 44. Yıl Dönümü mesajı

GÜNDEM 21.03.2017 - 15:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Arslan'dan 44. Yıl Dönümü mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Ünlü halk ozanı Aşık Veysel'in 44. ölüm yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Arslan   Aşık Veysel adını duyunca kulağında "Dostlar Beni Hatırlasın " nağmesinin çınladığını söyledi. "Her yaratılan gibi bedeni sadık yari toprağa karıştı ama 'ben gidersem sazım sen kal dünyada' demişti. Evet sazı ile sözü ile burada kaldığına göre Veysel aramızda demektir." şeklinde konuştu.    "Anadolu insanını en iyi anlayan, hislerine tercüman olan, mısralara döken Aşık Veysel'in eserleriyle yaşayacağını" vurgulayan ARSLAN  "asırların onu eskitemeyeceğini" ifade etti.     Arslan , "Her şiirinde insan sevgisine değinerek, toplumda birlik, beraberlik duygularının gelişmesine daima katkı sağlamıştır. Kara toprağın dostu, tabiatın aşığı, birlik ve beraberliğin sembolü olarak insanların kalbine sevgi ve barış tohumlarını ekmeye devam edeceğine inanıyorum.  Toprağımızın ve son yüzyılımızın en büyük ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nun 44. yıl dönümünde rahmetle anıyorum dedi.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Ünlü halk ozanı Aşık Veysel'in 44. ölüm yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Başkan Arslan   Aşık Veysel adını duyunca kulağında "Dostlar Beni Hatırlasın " nağmesinin çınladığını söyledi. "Her yaratılan gibi bedeni sadık yari toprağa karıştı ama 'ben gidersem sazım sen kal dünyada' demişti. Evet sazı ile sözü ile burada kaldığına göre Veysel aramızda demektir." şeklinde konuştu. 

 


"Anadolu insanını en iyi anlayan, hislerine tercüman olan, mısralara döken Aşık Veysel'in eserleriyle yaşayacağını" vurgulayan ARSLAN  "asırların onu eskitemeyeceğini" ifade etti.

 

 

Arslan , "Her şiirinde insan sevgisine değinerek, toplumda birlik, beraberlik duygularının gelişmesine daima katkı sağlamıştır. Kara toprağın dostu, tabiatın aşığı, birlik ve beraberliğin sembolü olarak insanların kalbine sevgi ve barış tohumlarını ekmeye devam edeceğine inanıyorum.  Toprağımızın ve son yüzyılımızın en büyük ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu'nun 44. yıl dönümünde rahmetle anıyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.