Başkan Arslan'dan halka referandum teşekkürü

GÜNDEM 17.04.2017 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Arslan'dan halka referandum teşekkürü

Çameli Belediye Cengiz Arslan, bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandum halk oylamasında sandık başına giderek Sandığa iradesini yansıtan ve istikrardan yana oy kullanan Çameli’li seçmenlere teşekkür ederek, birlik beraberlik mesajları verdi.

16 Nisan'ın Türkiye'nin geleceği için , "Bu milletin, geleceğimizin. Ülkemizin şaha kalkması için, 15 yıldır dar ve kısıtlı imkânlarla yaptığımız işi inşallah daha ileriye taşımamız için bugün yapılan referandum halk oylamasında sandığa giden tüm seçmenlerimiz vatandaşlık görevini yerine getirmiştir.   ÇAMELİ KENDİ REKORUNA İMZA ATMIŞTIR Başkan Arslan Büyük bir katılımla sandık başına giderek oy kullanan Çameli’li seçmenine demokrasiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. Çameli Genel ve Yerel Seçimlere olduğu gibi 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında Çameli İlçesi en büyük desteği vererek 70.29 ’luk oy oranı ile mükemmel destek vermiş olup kendi rekorunu kırmış olup Denizli’de birinci olmuştur   Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında anayasa değişikliğini kapı kapı dolaşarak, hane hane dolaşarak başta Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Parti Yönetim kurulu üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza ve özellikle ilçemize teşrif eden ve mahalle mahalle dolaşıp vatandaşlarımızı ziyaret ederek referandum ile bilgilendirme yapan Başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Dr Sema Ramazanoğlu, Denizli Ak Parti Denizli Milletvekillerimiz Şahin Tin, Cahit Özkan’a ,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan 'a ve tüm Çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz
Çameli Belediye Cengiz Arslan, bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandum halk oylamasında sandık başına giderek Sandığa iradesini yansıtan ve istikrardan yana oy kullanan Çameli’li seçmenlere teşekkür ederek, birlik beraberlik mesajları verdi.

16 Nisan'ın Türkiye'nin geleceği için , "Bu milletin, geleceğimizin. Ülkemizin şaha kalkması için, 15 yıldır dar ve kısıtlı imkânlarla yaptığımız işi inşallah daha ileriye taşımamız için bugün yapılan referandum halk oylamasında sandığa giden tüm seçmenlerimiz vatandaşlık görevini yerine getirmiştir.

 

ÇAMELİ KENDİ REKORUNA İMZA ATMIŞTIR

Başkan Arslan Büyük bir katılımla sandık başına giderek oy kullanan Çameli’li seçmenine demokrasiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. Çameli Genel ve Yerel Seçimlere olduğu gibi 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında Çameli İlçesi en büyük desteği vererek 70.29 ’luk oy oranı ile mükemmel destek vermiş olup kendi rekorunu kırmış olup Denizli’de birinci olmuştur

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında anayasa değişikliğini kapı kapı dolaşarak, hane hane dolaşarak başta Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Parti Yönetim kurulu üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza ve özellikle ilçemize teşrif eden ve mahalle mahalle dolaşıp vatandaşlarımızı ziyaret ederek referandum ile bilgilendirme yapan Başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Dr Sema Ramazanoğlu, Denizli Ak Parti Denizli Milletvekillerimiz Şahin Tin, Cahit Özkan’a ,Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan 'a ve tüm Çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.