Başkan Arslan'dan Kapılarını Açan İşletmelere Ziyaret

DENİZLİ 02.06.2020 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Arslan'dan Kapılarını Açan İşletmelere Ziyaret

Çameli’de Koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan kahvehaneler ve işletmeler yeni belirlenen kurallar uyularak açıldı.   Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan (Kovid-19) salgını nedeniyle faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan ve bugün itibariyle yeniden hizmet vermeye başlayan lokanta, Cafe, Çay Ocakları ve kahvehaneleri ziyaret gerçekleştirerek sohbet etti uygulanacak kurallar ve önlemler hakkında bilgi verdi, ayrıca esnaflarımıza hayırlı işler, bereketli bol kazançlar diledi.     BAŞKAN ARSLAN’DAN ESNAF ZİYARETİ Başkan Arslan Kontrollü bir sosyal hayat dönemindeyiz. Yeni bir aya, yeni bir haftaya yeni umutlarla başlıyoruz. Bir süredir tüm Dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan ve hayatımızda önemli değişiklikler yapan virüs salgınıyla ilgili bugünden itibaren kontrollü sosyal hayata geçiş adımları atılmaya başlandı   Normalleşme sürecinde yeni bir yaşam tarzına herkesin alışması gerektiğine dikkat çeken Başkan Arslan ziyaret ettiği işletmelerde özellikle sosyal mesafe, maske ve eldiven kullanımı kurallarına kesinlikle uyulması gerektiğini belirtti.   Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, ellerimizi temiz tutmaya ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Tüm bu kurallara hassasiyetle uyarak, bu dönemi de hep birlikte aşacağız Tüm hemşerilerime, işçimize, memurumuza, çiftçimize, esnafımıza sağlıklı günler, bol, bereketli ve helal kazançlar dilerim.  

Çameli’de Koronavirüs salgını nedeniyle kapalı olan kahvehaneler ve işletmeler yeni belirlenen kurallar uyularak açıldı.

 

Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan (Kovid-19) salgını nedeniyle faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan ve bugün itibariyle yeniden hizmet vermeye başlayan lokanta, Cafe, Çay Ocakları ve kahvehaneleri ziyaret gerçekleştirerek sohbet etti uygulanacak kurallar ve önlemler hakkında bilgi verdi, ayrıca esnaflarımıza hayırlı işler, bereketli bol kazançlar diledi.

 

 

BAŞKAN ARSLAN’DAN ESNAF ZİYARETİ

Başkan Arslan Kontrollü bir sosyal hayat dönemindeyiz. Yeni bir aya, yeni bir haftaya yeni umutlarla başlıyoruz. Bir süredir tüm Dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan ve hayatımızda önemli değişiklikler yapan virüs salgınıyla ilgili bugünden itibaren kontrollü sosyal hayata geçiş adımları atılmaya başlandı

 

Normalleşme sürecinde yeni bir yaşam tarzına herkesin alışması gerektiğine dikkat çeken Başkan Arslan ziyaret ettiği işletmelerde özellikle sosyal mesafe, maske ve eldiven kullanımı kurallarına kesinlikle uyulması gerektiğini belirtti.

 

Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, ellerimizi temiz tutmaya ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Tüm bu kurallara hassasiyetle uyarak, bu dönemi de hep birlikte aşacağız Tüm hemşerilerime, işçimize, memurumuza, çiftçimize, esnafımıza sağlıklı günler, bol, bereketli ve helal kazançlar dilerim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.