Başkan Arslan'dan Yeni Yıl Mesajı

DENİZLİ 30.12.2017 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Arslan'dan Yeni Yıl Mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Başkan Arslan "2017 yılını geride bırakıyor; yeni umutlarla yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Çameli  adına dolu dolu geçen 2017’in ardından, yeni hizmetler ve projelerin hayata geçeceği 2018 yılına ulaşmanın heyecanı içindeyiz. 2017 yılı programında hiçbir aksaklık olmadı, hedeflerinin hepsine hemen hemen ulaştık, 2018 yılı planlamasını da yaptık.   Düzenlediğimiz mahalle toplantıları ile sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. 2017 yılında ilçemizin öncelikli ve önemli sorunlarının tespitini yaparak vatandaşların günlük hayatını kolaylaştıracak her alanda çözümler geliştirmeye çalıştık. Çameli’nde önemli yatırımlara hep birlikte imza attık.   Çameli’nde  alt yapısından üst yapısına kadar birçok alanda çalışmalar yapıldı. Yeni yılda ilçemizi her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Çameli İlçemizin gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir ilçe olması yolunda değerli halkımız ile el ele güzel ilimizin geleceği için çalışacağız.   Bu doğrultuda 2018 yılının ülkemize ve insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.  

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Arslan "2017 yılını geride bırakıyor; yeni umutlarla yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Çameli  adına dolu dolu geçen 2017’in ardından, yeni hizmetler ve projelerin hayata geçeceği 2018 yılına ulaşmanın heyecanı içindeyiz. 2017 yılı programında hiçbir aksaklık olmadı, hedeflerinin hepsine hemen hemen ulaştık, 2018 yılı planlamasını da yaptık.

 

Düzenlediğimiz mahalle toplantıları ile sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. 2017 yılında ilçemizin öncelikli ve önemli sorunlarının tespitini yaparak vatandaşların günlük hayatını kolaylaştıracak her alanda çözümler geliştirmeye çalıştık. Çameli’nde önemli yatırımlara hep birlikte imza attık.

 

Çameli’nde  alt yapısından üst yapısına kadar birçok alanda çalışmalar yapıldı. Yeni yılda ilçemizi her yönden daha ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Çameli İlçemizin gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir ilçe olması yolunda değerli halkımız ile el ele güzel ilimizin geleceği için çalışacağız.

 

Bu doğrultuda 2018 yılının ülkemize ve insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.