Başkan Arslan Fide Üretim Tesislerini Ve Seraları Gezdi

DENİZLİ 13.02.2017 - 08:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Arslan Fide Üretim Tesislerini Ve Seraları Gezdi

Çameli Belediye Başkanı CENGİZ ARSLAN, Çameli için büyük bir dönüşüm olacak olan Örtü Altı Yetiştiriciliği İçin Antalya'da Bulunan Fide Üretim Tesislerini ve Seraları Gezdi.

Seraları gezen Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Kayaburnu Fide Firması Teknik Elemanları tarafından serada sebze yetiştiriciliği konusunda bilgi aldı.   Fidelik gezisinden sonra Topraksız Tarım Yapan seralarda incelemeler yapan Başkan ARSLAN seralarda bulunan otomasyonları yerinde inceledi.   Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Bürosu teknik elemanlarından Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı GÖKÖZ tarafından bilgiler alan Başkan ARSLAN Üreticinin en iyi şekilde verim alması için gerekli her şeyi yapacaklarını belirtti.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN'ın ziyaretlerinden memnun kaldıklarını belirten Kayaburnu Fide ve Lider Gıda Firmaları Çameli'nin Üreticisinin ve Çiftçisinin Yanında Bulunan Bir Başkana Sahip Oldukları için ne kadar şanslı olduklarını belirtti.   HER ZAMAN ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ   Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Yaptığı Açıklamada ; "Belediyecilik faaliyeti sadece kum dökmekle kilit parke döşemekle değil halkın ve üreticinin yanında olmakla olur.   Üreticimiz için Yapılan Teknolojik Faaliyetleri Yerinde İnceledik ve Olumlu Görüşmeler Yaptık çiftçimiz için bu tür gezilerimiz devam edecek.
Çameli Belediye Başkanı CENGİZ ARSLAN, Çameli için büyük bir dönüşüm olacak olan Örtü Altı Yetiştiriciliği İçin Antalya'da Bulunan Fide Üretim Tesislerini ve Seraları Gezdi.

Seraları gezen Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Kayaburnu Fide Firması Teknik Elemanları tarafından serada sebze yetiştiriciliği konusunda bilgi aldı.

 

Fidelik gezisinden sonra Topraksız Tarım Yapan seralarda incelemeler yapan Başkan ARSLAN seralarda bulunan otomasyonları yerinde inceledi.

 

Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Bürosu teknik elemanlarından Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı GÖKÖZ tarafından bilgiler alan Başkan ARSLAN Üreticinin en iyi şekilde verim alması için gerekli her şeyi yapacaklarını belirtti.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN'ın ziyaretlerinden memnun kaldıklarını belirten Kayaburnu Fide ve Lider Gıda Firmaları Çameli'nin Üreticisinin ve Çiftçisinin Yanında Bulunan Bir Başkana Sahip Oldukları için ne kadar şanslı olduklarını belirtti.

 

HER ZAMAN ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Yaptığı Açıklamada ; "Belediyecilik faaliyeti sadece kum dökmekle kilit parke döşemekle değil halkın ve üreticinin yanında olmakla olur.

 

Üreticimiz için Yapılan Teknolojik Faaliyetleri Yerinde İnceledik ve Olumlu Görüşmeler Yaptık çiftçimiz için bu tür gezilerimiz devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.