Başkan Arslan, göreve başlayan Kaymakam Yenigün'ü ziyaret etti

DENİZLİ 22.09.2020 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Arslan, göreve başlayan Kaymakam Yenigün'ü ziyaret etti

Çameli’nin ilk kadın kaymakamı Didem Dinç Özay’ın  atamasından dolayı boşalan kaymakamlık görevine atanan Kaymakam Kerem Yenigün görevine başladı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan göreve yeni başlayan Çameli  Kaymakamı  Kerem Yenigün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Ziyarette Kaymakam Yenigün’e, ilçe hakkında bilgiler veren Başkan Cengiz Arslan; "Çameli’ye e hoş geldiniz. İlçemiz gelişen ve değişen bir ilçe olma yolunda ilerlemektedir. İki kurum arasında daha önce çok anlamlı projelere imza attık” dedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çameli  Kaymakamı Kerem Yenigün ise, İlçemize hizmet için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Daha önce iki kurum arasında var olan uyum ve iş birliğinin devam etmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Çameli’nin ilk kadın kaymakamı Didem Dinç Özay’ın  atamasından dolayı boşalan kaymakamlık görevine atanan Kaymakam Kerem Yenigün görevine başladı.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan göreve yeni başlayan Çameli  Kaymakamı  Kerem Yenigün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette Kaymakam Yenigün’e, ilçe hakkında bilgiler veren Başkan Cengiz Arslan; "Çameli’ye e hoş geldiniz. İlçemiz gelişen ve değişen bir ilçe olma yolunda ilerlemektedir. İki kurum arasında daha önce çok anlamlı projelere imza attık” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çameli  Kaymakamı Kerem Yenigün ise, İlçemize hizmet için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Daha önce iki kurum arasında var olan uyum ve iş birliğinin devam etmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.