Başkan Arslan, hafta sonları vatandaşları ziyaret ediyor

DENİZLİ 24.02.2020 - 09:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Arslan, hafta sonları vatandaşları ziyaret ediyor

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, hafta sonu programında vatandaşların evlerini ziyaret ederek gönüllerini ve dualarını alıyor.   Hafta sonu gezilerinde ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların hayır dualarını alarak ve vefa örneği sergileyen Başkan Cengiz Arslan, bu hafta Yumrutaş mahallesinde ikamet eden Talip Akyol ve Fatma Akyol çiftini ziyaret ederek hayır dualarını aldı.   Başkan Arslan Akyol çiftini ziyareti esnasında, “Çameli’nin dört biryanına hizmet verebiliyorsak, bunun bereketinin altında tabii ki sizlerin duaları var. Sizlerin dualarıyla bu ilçe bereketleniyor. Sizlerin dualarıyla bu ilçe'de yaşayanların mutluluğu ve huzuru artıyor. Sizlerin öpülesi ellerinizden öpüyor ve sizlerle birlikte oluyoruz” dedi.   “ONLAR BAŞIMIZIN TACI” Bu tür ziyaretlerimi hep yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim diyen Başkan Arslan. “Onların dualarını, gönüllerini alıyoruz ve onlar bizim başımızın tacıdır” ifadelerini kullandı.    Sıcak ve samimi bir ortamda sohbette Talip ve Fatma Akyol Başkan Arslan’a başarı dileklerini iletti.  

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, hafta sonu programında vatandaşların evlerini ziyaret ederek gönüllerini ve dualarını alıyor.

 

Hafta sonu gezilerinde ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların hayır dualarını alarak ve vefa örneği sergileyen Başkan Cengiz Arslan, bu hafta Yumrutaş mahallesinde ikamet eden Talip Akyol ve Fatma Akyol çiftini ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

 

Başkan Arslan Akyol çiftini ziyareti esnasında, “Çameli’nin dört biryanına hizmet verebiliyorsak, bunun bereketinin altında tabii ki sizlerin duaları var. Sizlerin dualarıyla bu ilçe bereketleniyor. Sizlerin dualarıyla bu ilçe'de yaşayanların mutluluğu ve huzuru artıyor. Sizlerin öpülesi ellerinizden öpüyor ve sizlerle birlikte oluyoruz” dedi.

 

“ONLAR BAŞIMIZIN TACI”

Bu tür ziyaretlerimi hep yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim diyen Başkan Arslan. “Onların dualarını, gönüllerini alıyoruz ve onlar bizim başımızın tacıdır” ifadelerini kullandı.

 

 Sıcak ve samimi bir ortamda sohbette Talip ve Fatma Akyol Başkan Arslan’a başarı dileklerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.