Başkan Arslan oğlunu askere uğurladı

YAŞAM 02.08.2017 - 14:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Arslan oğlunu askere uğurladı

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan oğlu Atalay Arslan'ı vatani görevini yerine getirmek için görev yapacağı birliğine götürmek için yola çıktı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın büyük oğlu Atalay Arslan , vatani görevini yapmak üzere acemi birliği olan; Manisa Alaşehir Ulş.Per.Okl Mrk Komutanlığına teslim olacak.   Asker uğurlamaya ailesi, akrabaları, sevenleri tarafından uğurlanan Arslan, tüm sevdikleri ile teker teker vedalaştıktan sonra Ailesiyle birlikte birliğine hareket etti. Asker uğurlaması esnasında duygusal anlarında yaşandığı gözlemlendi. Sevenlerine doyasıya sarılarak ayrılığın üzüntüsünü biraz olsun hafifletmek isteyen Atalay Arslan, asker olmanın vermiş olduğu gurur ve mutluluğun yanında, sevdiklerinden ayrı kalacağı için hüzünlendi.   Gözyaşlarına hakim olamayan asker annesi İlkin Arslan oğlunu çok özleyeceğini söyledi. Kutsal bir görevi yerine getirecek olmasından dolayı da mutlu olduğunu söyledi. Başkan Arslan acemi birliğini Manisa Alaşehir Ulş.Per.Okl Mrk Komutanlığına yapacağını söyledi. “Oğlum vatani görevini yapmak için kışlasına hareket etti. Bizler oğlumuzu bu günler için yetiştirdik. O da, her Türk genci gibi gidip, vatan borcunu ödeyecek. İnşallah sağ salim bizlere geri dönecektir. Her Türk babası gibi bende oğlumla gurur duyuyorum. Allah ordumuzu ve Mehmetçiklerimizi korusun” dedi.   Çameli İlçe Müftüsü Bayram Danacı tarafından okunan duanın ardından baba ocağından ayrılarak uzun konvoyun eşliğinde vatani görevi yapmak üzere ailesiyle birlikte hareket etti. Başkan Arslan kendilerini bu onur ve mutluluk dolu günlerinde yalnız bırakmayan yakınlarına ve dostlarına teşekkür etti.  
Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan oğlu Atalay Arslan'ı vatani görevini yerine getirmek için görev yapacağı birliğine götürmek için yola çıktı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın büyük oğlu Atalay Arslan , vatani görevini yapmak üzere acemi birliği olan; Manisa Alaşehir Ulş.Per.Okl Mrk Komutanlığına teslim olacak.

 

Asker uğurlamaya ailesi, akrabaları, sevenleri tarafından uğurlanan Arslan, tüm sevdikleri ile teker teker vedalaştıktan sonra Ailesiyle birlikte birliğine hareket etti. Asker uğurlaması esnasında duygusal anlarında yaşandığı gözlemlendi. Sevenlerine doyasıya sarılarak ayrılığın üzüntüsünü biraz olsun hafifletmek isteyen Atalay Arslan, asker olmanın vermiş olduğu gurur ve mutluluğun yanında, sevdiklerinden ayrı kalacağı için hüzünlendi.

 

Gözyaşlarına hakim olamayan asker annesi İlkin Arslan oğlunu çok özleyeceğini söyledi. Kutsal bir görevi yerine getirecek olmasından dolayı da mutlu olduğunu söyledi. Başkan Arslan acemi birliğini Manisa Alaşehir Ulş.Per.Okl Mrk Komutanlığına yapacağını söyledi. “Oğlum vatani görevini yapmak için kışlasına hareket etti. Bizler oğlumuzu bu günler için yetiştirdik. O da, her Türk genci gibi gidip, vatan borcunu ödeyecek. İnşallah sağ salim bizlere geri dönecektir. Her Türk babası gibi bende oğlumla gurur duyuyorum. Allah ordumuzu ve Mehmetçiklerimizi korusun” dedi.

 

Çameli İlçe Müftüsü Bayram Danacı tarafından okunan duanın ardından baba ocağından ayrılarak uzun konvoyun eşliğinde vatani görevi yapmak üzere ailesiyle birlikte hareket etti. Başkan Arslan kendilerini bu onur ve mutluluk dolu günlerinde yalnız bırakmayan yakınlarına ve dostlarına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.