Başkan Arslan, Turizmcilerle Değerlendirme Toplantısı Yaptı

DENİZLİ 15.06.2020 - 11:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Arslan, Turizmcilerle Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yaz sezonu ile ilgili Çameli’de  faaliyet gösteren Turizm Resturant işletmecileri ile bir araya geldi. İşletmedeki hazırlıkları ve kaliteli hizmet sunumu  masaya yatırıldı. Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte yazın karşılaşılabilecek sorunlar hakkında görüş alış-verişinde bulunmak için turizm dernekleriyle bir araya gelen Başkan Arslan, “Yaz aylarında Çameli nüfusu artıyor. Artan nüfusun taleplerini karşılama noktasında her hangi bir sorun yaşanmaması ve en kaliteli hizmetin sunulması ve Covid-19 pandemi salgını nedeniyle alınan önlem  ve öneriler İşletmeci arkadaşlarımızla yüz yüze görüşerek fikir alışverişi yaptık. İyi hizmet ve kalitesinin artırılması hususlarında istişareler gerçekleştirdik “ dedi.

Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yaz sezonu ile ilgili Çameli’de  faaliyet gösteren Turizm Resturant işletmecileri ile bir araya geldi. İşletmedeki hazırlıkları ve kaliteli hizmet sunumu  masaya yatırıldı.


Turizm sezonunun başlamasıyla birlikte yazın karşılaşılabilecek sorunlar hakkında görüş alış-verişinde bulunmak için turizm dernekleriyle bir araya gelen Başkan Arslan, “Yaz aylarında Çameli nüfusu artıyor. Artan nüfusun taleplerini karşılama noktasında her hangi bir sorun yaşanmaması ve en kaliteli hizmetin sunulması ve Covid-19 pandemi salgını nedeniyle alınan önlem  ve öneriler İşletmeci arkadaşlarımızla yüz yüze görüşerek fikir alışverişi yaptık. İyi hizmet ve kalitesinin artırılması hususlarında istişareler gerçekleştirdik “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.