Başkan Atilla Perovic için Belgrad'da

SPOR 23.06.2017 - 15:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Atilla Perovic için Belgrad'da

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, alacakları gerekçesiyle serbest kalan ve Manisaspor'la anlaşan Perovic ile anlaşmak için, Belgrad'a gitti.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, alacakları gerekçesiyle serbest kalan ve Manisaspor'la anlaşan Perovic ile anlaşmak için, Belgrad'a gitti.   Geçmiş yönetimlerin borçları yüzünden futbolcularla sürekli başı derde giren ve transfer yasağı ile mücadele eden Denizlispor Yönetimi bu sefer işi sıkı tutuyor. Başkan Yardımcısı Atilla, getiğimiz sezon alacakları nedeniyle serbest kalan ve Manisaspor ile sözleşme imzalayan Slavko Perovic', FIFA'ya gitmemesi için harekete geçen yeşil siyahlı yönetim adına, oyuncu ile Belgrad'da masaya oturacak.   Futbolcuyla yapılan görüşmeden umutlu olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Taner Atilla ilk etapta Denizlispor'un borçlarını azaltarak döndürülebilir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz. Kimsenin Denizlispor'da alacağı kalmaz. Bir daha transfer yasağı alarak zor durumda kalmamak için işi sıkı tutuyoruz"dedi.   Slavko Perovic ile görüşmelerinin devam ettiğini henüz anlaşamadıklarını belirten Atilla inşallah iyi sonuçla geri döneceğiz dedi.   SLAVKO PEROVİC KİMDİR? 9 Haziran 1989 Sırbistan doğumlu forvet oyuncusu son olarak Sırbistan süper lig ekibi FK Rad Belgrad takımında forma giydi. Sırbistan U21 Milli Takımı forması da giyen futbolcu sırasıyla Sırbistan takımları FK Srem Sremska Mitrovica, Napredak Krusevac, Kızılyıldız ve FK Rad Beldrad takımlarında görev aldı. Kızılyıldız forması ile UEFA maçı tecrübesini de yaşayan futbolcunun geçen sezon FK Rad Beldrad forması ile oynadığı 29 maçta 3 golü ve 7 asisti bulunuyor.
Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, alacakları gerekçesiyle serbest kalan ve Manisaspor'la anlaşan Perovic ile anlaşmak için, Belgrad'a gitti.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, alacakları gerekçesiyle serbest kalan ve Manisaspor'la anlaşan Perovic ile anlaşmak için, Belgrad'a gitti.

 

Geçmiş yönetimlerin borçları yüzünden futbolcularla sürekli başı derde giren ve transfer yasağı ile mücadele eden Denizlispor Yönetimi bu sefer işi sıkı tutuyor. Başkan Yardımcısı Atilla, getiğimiz sezon alacakları nedeniyle serbest kalan ve Manisaspor ile sözleşme imzalayan Slavko Perovic', FIFA'ya gitmemesi için harekete geçen yeşil siyahlı yönetim adına, oyuncu ile Belgrad'da masaya oturacak.

 

Futbolcuyla yapılan görüşmeden umutlu olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Taner Atilla ilk etapta Denizlispor'un borçlarını azaltarak döndürülebilir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz. Kimsenin Denizlispor'da alacağı kalmaz. Bir daha transfer yasağı alarak zor durumda kalmamak için işi sıkı tutuyoruz"dedi.

 

Slavko Perovic ile görüşmelerinin devam ettiğini henüz anlaşamadıklarını belirten Atilla inşallah iyi sonuçla geri döneceğiz dedi.

 

SLAVKO PEROVİC KİMDİR?


9 Haziran 1989 Sırbistan doğumlu forvet oyuncusu son olarak Sırbistan süper lig ekibi FK Rad Belgrad takımında forma giydi. Sırbistan U21 Milli Takımı forması da giyen futbolcu sırasıyla Sırbistan takımları FK Srem Sremska Mitrovica, Napredak Krusevac, Kızılyıldız ve FK Rad Beldrad takımlarında görev aldı. Kızılyıldız forması ile UEFA maçı tecrübesini de yaşayan futbolcunun geçen sezon FK Rad Beldrad forması ile oynadığı 29 maçta 3 golü ve 7 asisti bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.