Başkan Başer, Afyonlularla buluştu!

SİYASET 01.06.2018 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Başer, Afyonlularla buluştu!

Afyonkarahisarlılar Derneği’nin iftar yemeğine katılan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Denizli’de yaşayan Afyonlu kardeşlerimizdi kutluyorum. Mahallesine, ilçesine, iline ve ülkesine katkı sağlayan herkes başımızın tacıdır” dedi.     Afyonkarahisarlılar Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Denizli’de yaşayan Afyonlu kardeşlerimiz ilimizin mihenk taşlarından biridir”dedi.   İftar öncesi Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Raşit Özdemir ve yönetimi tarafından karşılanan Başkn Başer ve ekibi, iftarda kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. İftar sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve Denizli nüfus yoğunluğuna bakıldığında Afyonlu vatandaşların dikkat çektiğini söyleyen Başer, “Denizlimiz, yakın il ve ilçelerden vatandaşların iş ve yaşam şartları açısından göç ettiği nadide illerden biridir. Denizli’ye baktığınızda Türkiye örneğini görebilirsiniz. Ülkemizde çeşitli etnik gruplardan vatandaşlarıkoz nasıl ki Barış içinde yaşıyorsa Denizli’miz özelinde bu örneği canlı canlı yaşamaktayız. Gerek ticari ve gerekse de sosyak hayata önemli katkı sağlayan Afyonlu kardeşlerimiz ile bu akşam bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Sadece Afyon değil, diğer işlerden gelerek güzel Denizlimizin sosyo-ekonomik hayatına katkı sağlayan herkesi kucaklıyoruz. Bizler bu şekilde bir ve güzeliz. Yaşadığı mahalle, ilçe, il ve ülkesine katkı sağlayan herkes başımızın tacıdır”dedi.    

Afyonkarahisarlılar Derneği’nin iftar yemeğine katılan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Denizli’de yaşayan Afyonlu kardeşlerimizdi kutluyorum. Mahallesine, ilçesine, iline ve ülkesine katkı sağlayan herkes başımızın tacıdır” dedi.

 

 

Afyonkarahisarlılar Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğine katılan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Denizli’de yaşayan Afyonlu kardeşlerimiz ilimizin mihenk taşlarından biridir”dedi.

 

İftar öncesi Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Raşit Özdemir ve yönetimi tarafından karşılanan Başkn Başer ve ekibi, iftarda kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. İftar sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve Denizli nüfus yoğunluğuna bakıldığında Afyonlu vatandaşların dikkat çektiğini söyleyen Başer, “Denizlimiz, yakın il ve ilçelerden vatandaşların iş ve yaşam şartları açısından göç ettiği nadide illerden biridir. Denizli’ye baktığınızda Türkiye örneğini görebilirsiniz. Ülkemizde çeşitli etnik gruplardan vatandaşlarıkoz nasıl ki Barış içinde yaşıyorsa Denizli’miz özelinde bu örneği canlı canlı yaşamaktayız. Gerek ticari ve gerekse de sosyak hayata önemli katkı sağlayan Afyonlu kardeşlerimiz ile bu akşam bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Sadece Afyon değil, diğer işlerden gelerek güzel Denizlimizin sosyo-ekonomik hayatına katkı sağlayan herkesi kucaklıyoruz. Bizler bu şekilde bir ve güzeliz. Yaşadığı mahalle, ilçe, il ve ülkesine katkı sağlayan herkes başımızın tacıdır”dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.