Başkan Başer; “Binlerle bir olduk”

SİYASET 01.06.2018 - 14:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Başer; “Binlerle bir olduk”

Ramazan ayı başlangıcından itibaren Merkezefendi İlçesi’nde yaşayan binlerce vatandaş ile iftar programları vesilesi ile bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Binlerle bir olduk. Aramızdaki bağı daha da güçlendirdik” dedi.     Son olarak Servergazi Mahalelesi’nde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Şubaşıoğlu, AK Parti Denizli Milletvekili adayı Mustafa Semerci, yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile vatandaşlarla iftarlarını açtıklarını ifade eden AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Kimi kesim, Ramazan ayında siyasi propaganda yaptığımızı dile getirip adeta suni gündem oluşturmanın gayretindeler. Biz AK Parti olarak her yıl ramazan aylarında vatandaşlarımız ile bir araya gelip onlarla kucaklaşmayı benimsemiş bir partiyiz” dedi.   VATANDAŞ MEMNUN “Biz bir olmanın, diri olmanın ve birlik olmanın önemini her zaman vurgulayan bir partiyiz” diyen Başer, “Ramazan ayı da insanların kaynaşması ve dayanışma duygularının hat safhaya çıktığı aylardır. Biz onlarla temas kurarak dilek ve isteklerini birinci ağızdan alıp çözüm noktasında elimizden geleni yapmanın gayretindeyiz. Vatandaşlarımız bizimle temas kurmaktan bizler de onlarla iç içe olmaktan memnunuz” dedi.  

Ramazan ayı başlangıcından itibaren Merkezefendi İlçesi’nde yaşayan binlerce vatandaş ile iftar programları vesilesi ile bir araya geldiklerini ifade eden AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Binlerle bir olduk. Aramızdaki bağı daha da güçlendirdik” dedi.

 

 

Son olarak Servergazi Mahalelesi’nde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Şubaşıoğlu, AK Parti Denizli Milletvekili adayı Mustafa Semerci, yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile vatandaşlarla iftarlarını açtıklarını ifade eden AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Kimi kesim, Ramazan ayında siyasi propaganda yaptığımızı dile getirip adeta suni gündem oluşturmanın gayretindeler. Biz AK Parti olarak her yıl ramazan aylarında vatandaşlarımız ile bir araya gelip onlarla kucaklaşmayı benimsemiş bir partiyiz” dedi.

 

VATANDAŞ MEMNUN

“Biz bir olmanın, diri olmanın ve birlik olmanın önemini her zaman vurgulayan bir partiyiz” diyen Başer, “Ramazan ayı da insanların kaynaşması ve dayanışma duygularının hat safhaya çıktığı aylardır. Biz onlarla temas kurarak dilek ve isteklerini birinci ağızdan alıp çözüm noktasında elimizden geleni yapmanın gayretindeyiz. Vatandaşlarımız bizimle temas kurmaktan bizler de onlarla iç içe olmaktan memnunuz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.